Tak se hlavně nedej a řeš to přes doporučené dopisy. Jinak se budou cukat. Máš nějaký ofiko záznam o reklamaci? Kde si to reklamoval?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Na vině nemusí být filtr, může to být i některé čidlo tlaku, kdy si elektronika myslí, že je filtr ucpán kvůli nízkému rozdílovému tlaku před a za filtrem. Každopádně - jelikož se blíží Vánoce - okamžitě napiš mejl na info@hyundai.cz s popisem problému, který servis to řešil a přístup servisu. Centrála by se tím měla začít zabývat. Jestli se nikdo v pondělí neozve, pošli urgenci. Stačí mejlem, poštou je to na dlouho.martinrozsy píše:Uvidíme já to jen tak Nenechám pokusím se stěžovat si na vyssi místa.... A jak může Kia tvrdit že 7 litru je na CRDi normál? To o soudní napadení automobilky že udává tedy papírové nesmysl a zažalovat ji za klamavé nízké hodnoty spotřeby! Ano u mého auta se jedná o EURO 5 a na regeneraci nemá vliv aspoň u meho auta nafta... Regeneruje stále stejne ať tankuji u OMV nebo u Benziny a při tankování přidávám aditiva VIF
Olej naředěný naftou nevadí, počkáme, až se rozsype ještě něco jiného, že?martinrozsy píše:Jsem z Kroměříže a řeším to s autorizovanym servisem Hyundai Samohýl Zlín... Taky si myslím že to může být i senzorem ten co porovnává tlaky před a za filtrem nebo kdo ví čím... Ve Zline mi dokonce řekli že nevadí že je olej nareden naftou... Prý dokud nesvítí kontrolka nízkého tlaku mazání tak je to prý dobrý... No já jim řekl své a oni si zas mleli své... Jinak mám už 2 protokoly od tohoto... V prvním odepsano spuštěna servisní regenerace a vráceno zákazníkovi na vyzkoušení a v druhé je že regenerace je v pořádku dle nich... Auto v druhém případě jsem tam měl 14 dní předáno s plnou nádrží a po 14 dnech problém nevyřešen a takové vyjádření a s autem najezdili na vyzkoušení filtru kolem cca 150km ale spíš mě zarazilo stav paliva v nádrži při vrácení palivoměr ukazoval mezi 1/2-3/4... Nechápu kde spotřebovali tolik nafty...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |