Márty já byl teď 6 týdnů ve Francii 14 dní jsem v republice, tak nevím jestli by jsi mě stihl domaMartun píše:Jariku, na tebe jsem vzpomněl o dovolené... Byli jsme 14 dní na Velkém Dářku.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Márty já byl teď 6 týdnů ve Francii 14 dní jsem v republice, tak nevím jestli by jsi mě stihl domaMartun píše:Jariku, na tebe jsem vzpomněl o dovolené... Byli jsme 14 dní na Velkém Dářku.
Ale já tam byl pracovně - galeje v těch vedrechMartun píše:Panejo.. to se někdo máá![]()
![]()
Skvělej nápad Jarouši !! Dva žlučovitý dědkové dřepící na lavičce s lahváčema v síťovcejarik65 píše: sedneme si na lavičku na zahradě a budeme s lahváčem v ruce vzpomínat na srazy.
Vildo, jestli Tvoje navi najde Prahu, tak najde i Kuňku - ta je taky stejně známáVilda píše:Marťas, můžeš mi sem napsat nějakou adresu .... ulici nebo něco konkrétního, co bych mohl zadat do navigace ? Nevím, jestli moje off lainovka v mobilu na najde Kuňku![]()
Víš, že jsem notorický bloudič a dokážu zakufrovat i když v práci jedu na Václavák
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |