No na tu 9.-tou tam budem asi sami dva, takže bych to viděl hned u příjezdu. A gril na jeden den? Asi ne, myslím, že Dřevěnka a jejich báječná kuchyně to jistí (doufám, že nebudou mít sanitární tágMates píše:A ještě jedna taková důležitá otázka: ve které části letiště se sjedeme??? Jen ať se nehledáme![]()
![]()
.
Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Reklama
LIDL-kruhovej objezd...ty prijedes do Slanyho smer ze Smecna...pro Tebe to znamena, ze jak prijedes do Slanyho, tak uz pojedes jen rovne...to plati i ze smeru od dlanice na Prahu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
petr rysavy
- Kontaktovat uživatele:
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hele a já jsem vzduch?Mates píše:Blacku proč až po obědě??? Ja se tam chystám už na 9. hodin a myslím, že Hanz taky aby jsme si to trošku užili.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
petr rysavy
- Kontaktovat uživatele:
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, pojede i sestra..Mates píše:M.a.d.y. jak ty by si mohl být vzduch, ale počítám, že přijedeš s Hanzem tak vás čekám i s maminou v 9. hodin na kraji dráhy.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že se nebudu. Finanční situace neni dobrá
, od září chce pořád někdo něco zaplatit. To jsou samé školy, školky, kroužky a pojistky, do toho jsem pustil dvaciáše za novou TV a vánoce na krku. Vem to čert. Hlavně lidi, bacha na počasí tady na jihu už mrzne a po ránu docela fest a na víkend hlásí zakopčajníci nějakej hnus, to už ani já objednavatel počasí, nezmáknu 
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Zrada to byla pekna podpasovka ajen kuli zranici jo nereknu kdyby to bylo kuli babeMichaelS píše:Ahoj lidi musím se na poslední chvíli omluvit jsem pozvaný od jedné na svatbu a tohle se nedá odmítnout!! To víte hostina je hostina![]()