https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c4/151128326
Tohle stav KM 1!!!
https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/208/19187936
Ne, s tebou to vážně nemá smysl
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Vobec by som sa nevsadil na to, ze tie auta su este realne dostupne. Ked som sa dival po nejakych predvadzackach na webe Hyundaiu, tak tri z troch na ktore som sa vtedy dopytoval boli uz realne predane. Dve z nich tam boli uvedene k predaju este pred 3 dnami...
A? Ty nemas take moznosti, takze tu nemozu ponukat auta pre ludi, co za ne mozu dat pol milionu, milion, alebo dva miliony? Fakt nechapem, co to ma byt ako za argument. Nehovoriac o tom (a budem opakovat), ze nikto ti nove elektroauto nenuti, takze?
A? Ty nemas take moznosti, takze tu nemozu ponukat auta pre ludi, co za ne mozu dat pol milionu, milion, alebo dva miliony? Fakt nechapem, co to ma byt ako za argument. Nehovoriac o tom (a budem opakovat), ze nikto ti nove elektroauto nenuti, takze?
Mam pre teba dobru/zlu spravu, aj po roku 2035 tu bude existovat trh s ojazdenymi vozidlami... A len tak medzi nami, nech pocitam, ako pocitam, vychadza mi to az za 13 rokov, myslim, ze ti nie je tak za rohom, ako by mohlo vyzerat z tvojej sucasnej hysterie...
Toto funguje mimo ine v Nemecku uz 15 rokov, je mu luto ze si si toho vsimol az teraz.
Mam pre teba zlu spravu, uz teraz si bez sance na to kupit nove rodinne auto za 300k. Nizsiu cenu najdes az u jazdenych aut. A rovnako budu lacnejsie aj jazdene eketroauta, pokles hodnoty sa fakt netyka len spalovakov...
Srandista píše: ↑14 úno 2022, 18:10Mam pre teba dobru/zlu spravu, aj po roku 2035 tu bude existovat trh s ojazdenymi vozidlami... A len tak medzi nami, nech pocitam, ako pocitam, vychadza mi to az za 13 rokov, myslim, ze ti nie je tak za rohom, ako by mohlo vyzerat z tvojej sucasnej hysterie...
Toto funguje mimo ine v Nemecku uz 15 rokov, je mu luto ze si si toho vsimol az teraz.
Mam pre teba zlu spravu, uz teraz si bez sance na to kupit nove rodinne auto za 300k. Nizsiu cenu najdes az u jazdenych aut. A rovnako budu lacnejsie aj jazdene eketroauta, pokles hodnoty sa fakt netyka len spalovakov...
Někteří na to mají a pak strašně ušetří. Prý. Ti co na to nemají by měli zvyšovat kvalifikaci, změnit zaměstnavatele nebo začít podnikat. A hlavně neremcat. Stejně jen závidí. I když mají celkem relevantní argumenty (třeba o tom z čeho a kde se bude nabíjet až budou mít všichni co na to mají elektra, kde se budou stále brát suroviny)...
Ja mu nieco vkladam do ust?
Ja ako fakt neviem, co tymto chces dokazat... Elektricke auta su dnes drahe... No to je objavne zistenie. Ano, su. Lenze nikto ich tu nikomu nenuti, kazdy si moze kupit spalovak novy, jazdeny. Tak o com je tu akoze furt rec? Ceny spalovakov budu rast (lebo inflacia, bezpecnostni asistenti, emisne technologie, atd.), elektroauta budu klesat (economies of scale). Stretnu sa niekedy? Bohvie, ale furt tu operovat, ze dnes su strasne drahe elektroauta, ked su len alterntivou k spalovakom, ktore nikam minimalne este dekadu nejdu, je... zvlastne...Mexican píše: ↑14 úno 2022, 19:25 v danom segmente okolo pol mega(KIA, Renault, Toyota, . Ako vidiet, toto su uz velmi pekne vybavene nove auta so znacne rodinnymi ambiciami. u BEV/PHEV dlllllllho nic a potom za prakticky dvojnasobok zacina Ceed SW PHEV. No a sice ten BEV /PHEV bude za menej penazi ked bude jazdeny, ale stale je to za vela. Prikladom bud napr Niro (kde by som si o rodinnom viuziti nerobil iluzie ale je tak nejak cenovo najsympatickejsi:
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |