Pche. Můžeš dostat recept na něco jiného. Nepálivého . A já budu co od čeho a sloučím to téma
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Šikovnej, šikovnej. Už se můžeš vdávat Teda pardon ženit
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Víš co já jsem to z tý fotky nepoznal, jak se ta ruka pohybuje, jestli je tvoje, nebo ženy
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 54000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
sice se nejedná o nějaký hyundai, ale dostal jsem tip na toto video a dost mi to vzalo ......... je léto, vedro, všichni jsou nervózní , večer si dají nějaký to pivko..... třeba se i dobře baví ..... dokud : https://www.youtube.com/watch?v=Z2mf8DtWWd8
zkuste se za jízdy soustředit, netelefonovat, neesmskovat, nehádat se a hlavně myslet a někdy i ubrat plyn...... ať se se všichni ve zdraví dožijeme vánoc, vnoučat, důchodu ............
takove a jine podobne i s nasledky nehod by uz meli povinne zaradit do vyuky autoskol ,aspon by mladi na zacatek dostali peknou lekci a po ziskani ridicaku by tolik neriskovali na cestach,jak se tomu deje ted....