Klídek, všetci sa učíme. Som možno jeden z mála, ktorý si naozaj relatívne poctivo prečítali takmer všetky príspevky, ale keď ich je v nejakej téme 80 a viac strán, tak to mi jednoducho do hlavy nevojde...

Ak ten citát, čo si sem hodil je presný a aktuálny, tak žiadnu nálepku nepotrebujem. V TP mám totiž najvyššiu konštrukčnú rýchlosť uvedenú 187 km/h, čo je menej ako 190 km/h (index T). Ak máš aj na Accente nižšiu konštrukčnú rýchlosť ako 190 km/h, tak ju nepotrebuješ ani ty.
Pozrel som si našu vyhlášku teraz (464/2009) a tam je to podobne:
§ 5
(4) Ak sa použijú zimné pneumatiky s označením "M+S", "M.S." alebo "M & S" s nižšou kategóriou rýchlosti, ako je najväčšia konštrukčná rýchlosť vozidla, je nutné na túto skutočnosť upozorniť dodatkovým označením formou nálepky. Kategóriu rýchlosti vozidla sa odporúča znížiť najviac o jednu rýchlostnú kategóriu nižšiu, ako je najväčšia konštrukčná rýchlosť vozidla. Údaj na nálepke musí obsahovať najväčšiu prípustnú rýchlosť zimných pneumatík namontovaných na vozidle, ktorá počas prevádzky vozidla v cestnej premávke nesmie byť prekročená. Nálepka musí byť umiestnená v zornom poli vodiča. Upozornenie formou nálepky môže byť nahradené zariadením trvale nainštalovaným vo vozidle, napríklad palubným počítačom.
Čiže to isté ako v ČR. Jediné, čím môže policajt operovať je, že v TP mám uvedené pneumatiky s indexom H, nie T. Záležalo by asi na policajtovi, či by si to nechal vysvetliť, resp. či by to chcel pochopiť. Na správnom konaní by som však asi veľmi neuspel, keďže ten istý paragraf, odsek (1) hovorí:
Na vozidle sa smú používať len typovo schválené alebo homologizované pneumatiky určené výrobcom vozidla a výrobcom pneumatík, ktoré sú zapísané v osvedčení o evidencii časti II alebo v technickom osvedčení vozidla.