tak jsem objednal CMS C21 DMB 7.5x17 5x114.3 ET 47 a až tady jsem zjistil, že nemají homologaci

Moderátor: Moderátoři
Našel jsi disky které mají rozměr přesně takový jaký já mám zapsaný ve velkém TP. Pokud to budeš mít takto zapsáno i ty, pak si myslím, že ani typový list nepotřebuješ a nebudeš to muset vůbec nijak řešit. Dokonce to vypadá, že i díra o průměru 67,1 mm je jako origoš odherkulo28 píše:takže hľadal som disky a našiel som celkom pekné. Nevie presne čo je napísané v TP lebo auto ešte nemám, ale toto by malo spĺňať všetky parametre vrátane ET. A píšu, že mácertifikát a čo ja potrebujem, že sú vhodné aj na
.
http://www.elektrony.sk/na?page=shop.pr ... egory_id=1
Nechtěl bych tě nějak znejistit, ale já v tom kšeftu udělal dotaz a bylo mi takto odpovězeno - viz můj příspěvek s odkazem výše.Ady71 píše:Zdravím,
tak jsem objednal CMS C21 DMB 7.5x17 5x114.3 ET 47 a až tady jsem zjistil, že nemají homologaciNevím, zda to mám zrušit. V pondělí tam zavolám a uvidím.
Ja som ho skušal ,podľa mňa slaby keď už benzín tak s turbomloginsvk píše:Zdravim
Premyslam nad kupou noveho Tucsonu. Verzia family 1,6 GDi 4x2. Vedeli by ste mi poradit ci nie je tento motor slaby na taketo auto? Ist do toho alebo vybrat radsej nieco ine v tejto cenovej hranici. Coho sa vyvarovat. Auto pouzivam na jazdu po meste a obcas medzimesto. Dakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |