až budu mít kameru do auta, tak natočím video...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Pokial jazdíš čisté mesto,od jedného semafóra k druhému a krátke trasy,moc lepšie to nebude.No keď občas vyjdeš von,tak to musí ísť dole.Máš aj celkom málo najazdené.Bývam v Ba.Denne jazdím.Niektoré dni mimo ,niekedy len vmeste .Nenuloval som PP 2.500km a teraz mi tam svieti 6,9L.Skús vybehnúť von z mesta ,počkaj ešte na teplé dni a keď to neklesne,určite s tým treba niečo robiť. Je to celkom dosť.raebelion píše:Kde na tie spotreby chodite? Ja mam po cca 6000km 8,8 podla tankovania. Je dolezite podotknut, ze 75% je mesto, no v meste je to 8,8-9,5.
Bud s tym autom nevieme jazdit, alebo nieco nie je v poriadku. Spotreba pod 8 je pre mna sci-fi.
Tak vynuluj a budes na 7,5l.hons píše:Tak jsem vcera prekrocil hranici 10000km,na pp prumer 6.2l.Je to od noveho auta,nikdy jsem nenuloval...
je vedecky dokazane, ze navoskovane auto má lepší obtok vzduchu. Tim ma samozrejme nižší odpor a je to jeden z faktoru, který se podili na nižší spotrebe.mmv píše:to dělá ta barva
respektive nepatláš na to ONR a pak máš vysokej odpor vzduchu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |