mysak: hele, to si moc nevyberes....videl jsem i HID xenony philips, ale udajne je to blbost, pac philips nic takoveho nevyrabi. Ono tech znamych znacek u HIDek moc neni, za zminku snad stoji treba Xenium. Nicmene jsem si sam overil, ze jsou tri stupne kvality, oznacovani je ruzny pro kazdyho prodejce, ale dejme tomu muzeme rict - Basic, Medium, Premium....a na vsech svejch sadach jsem poznal, co jsou zac.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
mně ani tak nešlo o nějaký známý značky, spíš estli máš s něčím zkušenost. Ono s těma zkušenostma to nebude asi tak horký, jelikož je to více méně horký zboží. Ale jelikož sice nepíšu a o to víc čtu, tak vím, že jsi se o HID zajímal. Já osobně mám bixenony CLS, tak jsem jenom chtěl vědět, jak by si na tom mohli stát. Ale říkej si co chceš, stejně je nevyndám
PS: opěrku jsem nakonec koupil novou, za necelou dvojku jsem pako asi
já vím, za kolik jsi jí prodal Já jsem spíš pako, jako že když něco chci,tak se pak kouknu estli to někdo tady nemá, a když má, tak si to stejně koupím nový. Uher mi i nějak nazval, ale co to bylo za druh magora už si nepamatuju
ales.ck píše:Tak už jsem taky označenej a tímto děkuji vipeovi. Boužel jsem si neuvědomil že znak se otočí, tak mě snad nikdo neukamenuje , ale o to líp mě poznáte
No jo mě to taky mohlo trknout když si chtěl nápis obráceně tak jsem ti mohl udělat i to obrácený, ale už jsem ho měl stejně hotový a bylo to jako bonus
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-AHiphop Red HL Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
ales.ck píše:Tak už jsem taky označenej a tímto děkuji vipeovi. Boužel jsem si neuvědomil že znak se otočí, tak mě snad nikdo neukamenuje , ale o to líp mě poznáte
No jo mě to taky mohlo trknout když si chtěl nápis obráceně tak jsem ti mohl udělat i to obrácený, ale už jsem ho měl stejně hotový a bylo to jako bonus
to je v poho, tak jestli mi ještě budeš dělat nějakou samolepku, tak to můžeme udělat znova
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo: Hyundai Lantra kombi1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
trošku bahna...byl sem po prahy ve srač..ách je to 46 cm a nezapnul sem ani předek a tradá.... bylo to dlouhý asi 5metrů a 2metry široká bahnitá kalůž až to zvednu..budu moc víc:)
Přílohy
PTáK 079 bahno..JPG (94.35 KiB) Zobrazeno 367 x
PTáK bahno...JPG (100.28 KiB) Zobrazeno 364 x
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
pepan píše:trošku bahna...byl sem po prahy ve srač..ách je to 46 cm a nezapnul sem ani předek a tradá.... bylo to dlouhý asi 5metrů a 2metry široká bahnitá kalůž až to zvednu..budu moc víc:)