Co si myslet o Proceedu z fotek moc nevím. Z některých úhlů se mi vyloženě nelíbí, z jiných zase líbí
 , takže na definitivu si samozřejmě počkám na osobní setkání. GéTéčko vypadá na fotkách peckoidně
 , takže na definitivu si samozřejmě počkám na osobní setkání. GéTéčko vypadá na fotkách peckoidně  .
 .Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 , takže na definitivu si samozřejmě počkám na osobní setkání. GéTéčko vypadá na fotkách peckoidně
 , takže na definitivu si samozřejmě počkám na osobní setkání. GéTéčko vypadá na fotkách peckoidně  .
 .

A taky má malý kufr a nevleze tam kočárek a bagáž na dovolenou...vorlajz píše:no a ten ShootingBrake, hm... nevypadá zle... ale zase tam nebude vzadu místo na hlavu...

pro někoho je prostor na zadních sedačkách důležité kritérium...
 pro někoho je prostor na zadních sedačkách důležité kritérium...  mě už třeba zase tolik nesejde na velikosti kufru...
 mě už třeba zase tolik nesejde na velikosti kufru...   

Ona vysla naka nova i30?vorlajz píše:Štěpáne, to GT vypadá vážně parádně...
no a ten ShootingBrake, hm... nevypadá zle... ale zase tam nebude vzadu místo na hlavu...
jinak designově za mě KIA CEED jasně převálcovala novou I30...
 ta uz tady nakou dobu je
  ta uz tady nakou dobu je 
](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  a ve Fastu já brousím vzadu pleší o stropnici
 a ve Fastu já brousím vzadu pleší o stropnici  . U toho ProCeedu uvidíme jak moc jde střecha dolů, co jsem četl, tak s HB a kombíkem má stejné jen přední blatníky a kapotu, už A sloupky jdou "rychleji" dolů a celkově je střecha níž.
 . U toho ProCeedu uvidíme jak moc jde střecha dolů, co jsem četl, tak s HB a kombíkem má stejné jen přední blatníky a kapotu, už A sloupky jdou "rychleji" dolů a celkově je střecha níž. .
 . 

: Souhlasím, jsou lidi, rodiny, domácnosti (nehodící se škrtni), kteří vzadu místo na hlavu potřebují. Na druhou stranu když napíše někdo, že vzadu je málo místa na hlavu a přitom pořád sedí za volantem, tak tomu nerozumím
 : Souhlasím, jsou lidi, rodiny, domácnosti (nehodící se škrtni), kteří vzadu místo na hlavu potřebují. Na druhou stranu když napíše někdo, že vzadu je málo místa na hlavu a přitom pořád sedí za volantem, tak tomu nerozumím  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 .
 .Čemu nerozumíš? Nedělej ze sebe hlupáka... Když je tam kurwa málo místa na hlavu..., tak je to fakt, a je úplně jedno, jestli tam sedím nebo ne...Axel.Foley píše:... tak tomu nerozumím
no, já píšu je vzadu málo místa na hlavu, pro nás nepoužitelné syn má již ve 14 letech 189 cm a nevleze se tam dozadu. je to tak maximálně do výšky 182-3 cm. Takže jako auto pro naši rodinu nepoužitelné. Pěkné to jo, ale pro menší lidi.Axel.Foley píše:Mr.: Souhlasím, jsou lidi, rodiny, domácnosti (nehodící se škrtni), kteří vzadu místo na hlavu potřebují. Na druhou stranu když napíše někdo, že vzadu je málo místa na hlavu a přitom pořád sedí za volantem, tak tomu nerozumím
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |