Takže je můžu s klidným srdcem doporučit. Ted stojí koukám ještě míň, na nejlevnejsipneu je nabizeli tehdy za 1500, na pneushopu asi za 1250,-.
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
mirpie píše:na sadě disků na léto mám právě obuté na doporučení Borka Nankang NS2, v rozměru 205/50 15. A jak jsem se jich bál, že je to Čína za pár šlupek, tak jsem hodně spokojen. Sjíždějí se adekvátně stylem jízdy (na nich jsem i vyhrál ty sprinty, i když valivý odpor pneu se asi moc lišit nebude při nahuštění na stejný tlak - kámoš je měl na Subaru Impreza GT a tam je odrovnal rychle), na chorvatské dálnici konstatní rychlostí 140km/h mi taky nepraskla
a hlavně co mě potěšilo - výborně odvádí vodu. Hlučnost mi přijde průměrná. Za deště jsem táhl na provaze z brněnského masarykova okruhu kámoše, co tam odrovnal motor na Toyotě Celice a ptal se, co to mám za gumy, že tak neskutečně dobře odvádí vodu.
Takže je můžu s klidným srdcem doporučit. Ted stojí koukám ještě míň, na nejlevnejsipneu je nabizeli tehdy za 1500, na pneushopu asi za 1250,-.
nez bude pristi sraz, tak tu spojku oddelas znovaTy jsi ty sprinty vyhrál jenom proto že já měl v prdely spojku:( ale uvidíme letos
![]()
kdyby jenom ty gumy.....Jerry159 píše:Já sebou ještě povezu 15" mám kupa pneu tak je zase mohu odpravit
Uvidime, me nikdo asi zadnou vyhodnou nabidku nepredhodi, tak budu muset vzit je, uvidimeHardcam píše:Dr.Meduza: doufam, ze se Ti Nankangy osvedci, ja uz se do nich chystam 2 roky, jenze vzdycky mi prijde nejaka jina nabidka, ktere se chytnu. Letos budu jezdit na Hankook V12 EVO
Tak to je dobryHardcam píše:Dr. Meduze: ja prave koupil uz obuty kola...takze to tak nejak prislo samo. Gumy najely asi 500km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |