Kdoví,co je na tom pravdy,možná to tu někdo napíše,kdo tam dělá.

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Na i20 pochybuju,že vůbec něco bude,se tam nedělá.Tringi píše:Známý říkal že na i30 to je teď 70 tisíc. Ale ještě říkal něco o nevýhodnosti, co konkrétně si už nepamatuju, snad něco o podmínce leasingu nebo tak. Na i20 to asi víc být nemůže.
Známý říkal, že ta dohoda o slevě pro zaměstnance není přímo s automobilkou ale s dovozcem. Tedy nevidím důvod proč by to nemohlo být i na i20, ale jak je to postavené vůbec nevím, takže to klidně může být limitované jen na i30. Až s ním budu, vyzvím víc; zatím nic moc nevím, takže nemůžu ani spekulovat.dj.brouk píše:Na i20 pochybuju,že vůbec něco bude,se tam nedělá.Tringi píše:Známý říkal že na i30 to je teď 70 tisíc. Ale ještě říkal něco o nevýhodnosti, co konkrétně si už nepamatuju, snad něco o podmínce leasingu nebo tak. Na i20 to asi víc být nemůže.![]()
Mluvil jen o i 30 tkách a ještě,že to bude snad podle funkcí.
To bude určitě jeden z důvodů.Hardcam píše:Tringi: predpokladam, ze jsou vazani tim, z ji nemohou prodat, aby na tom nevydelavali.
Zdravím Janjana a prvně říkám a taky jsem psal,že nikoho nenapadám a vono to asi tak vypadá,no myslím že o nic nešlo - jen o můj názor.Bohužel nerozuměli jsme si,mé psaní nebylo tobě , ale těm co to čtou a přemýšlejí o těch autech.Nejsem taky včerejšího data,taky mám jak píšeš něco za sebou a slova jsem vybíral pečlivě (možná se to nedá vždy pochopit a dát si to s těma svýma dohromady - proto taky ta stať o článcích z internetu ,nepodezírám tě že si něco opisoval,ale jen to že už to někdo napsal.Já je taky četl,přemýšlel hledal na něm. angl. a polských stránkách,je tam i více fotek,nebo zpočátku bylo, a myslím že ty poslední otázky sis položil jen ty sám,já osobně na ně nemyslel.Ale jedna věc mě překvapila a to poslední věta,že předtím si jel i30. Tyto dva vozy bych nesrovnával,neudělali to ani profíci aniJanjan píše:Milý amaize, v čem máš problém?..........................................................
Trošku delší příspěvek, ale co jiného bys mohl čekat od rozumbrady. Přeji hezký den.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |