Moderátoři: Farrael, Moderátoři
to si pič. je tead z červené vody ,ale okolo 30 km až 40 nic. a to ještě nabiízí pneu za nákupkuHardcam píše:1500? tak to bych snad radsi neprezouval, za to mam prezuty 3 auta...to je ten majitel autoservisu nejvetsi boss na Lichkovsku, ne?
neni zač berou pořád nic horšího že si chvilku počkáš se nestaneRybář píše:Dík moc za tipJirka186 píše:v praze o jednom vim učtujou tam do 500kč za přezutí je to v brániku ulice ledařska a servis se jmenuje novák servisRybář píše:Zdravím, nevíte někdo o nějakém dobrém a levném pneuservisu v Praze a okolí? U nás chtějí téměř 1000Kč za přezutí a mně se to zdá drahý....A myslíš, že tam ještě berou?
trochu tam ten kraj znam, v pisecny u zamberka je dobrej pneuservis, manik to tam dela uz leta za rozumnej peniz. Souradnice: 50°02´43.26" , 16°26´53.56" jmenuje se Kalousek. Ma i jety rozumny pneu. http://www.pneukalousek.cz/modules.php? ... age&pid=20pepan píše:to si pič. je tead z červené vody ,ale okolo 30 km až 40 nic. a to ještě nabiízí pneu za nákupkuHardcam píše:1500? tak to bych snad radsi neprezouval, za to mam prezuty 3 auta...to je ten majitel autoservisu nejvetsi boss na Lichkovsku, ne?a na netu je o 2-3 stoky levnější
. ještě je v žamberku,ale tam frčej barumky a to seru. na moje auto za 3200,- ty voooe!!!
Jestli to chces prevazit a udelat geometrii tak klidne zitra nebo az se ti to bude hodit prijed k nam.Podebradska 106 Hloubetin.Rybář píše:Tak a jel jsem tam dneska 2xNejdřív auto přezuli, vyvážili kola, pohoda. Jedu po dálnici, začal brnět volant a byl jsem doma-špatně vyvážený kola. No nic, musel jsem na dvě hodinky do Prahy. Pak jsem se tam vrátil, že to blbě vyvážili-předělali to, jenže problém to neodstranilo. Nakonec zjistili, že mají rozbitou vyvažovačku
a tak mi vrátili peníze. Takže mám takový smíšený pocity. Na druhou stranu jsem tam musel sice dvakrát jet, ale zase mi vlastně zadarmo přezuli auto, jenom teď nechat někde vyvážit kola, no....
Jinak sraz byl Harde super, ale snad budeme mít někdy víc času
jo to známj,ale to je převážne motopneu. mám dojem že sem tam volal a řekl sem rozměr a bylo hoto. to bylo ve většině telefonátů. prostě se zaboha nechtěl do červený vodyryba píše:trochu tam ten kraj znam, v pisecny u zamberka je dobrej pneuservis, manik to tam dela uz leta za rozumnej peniz. Souradnice: 50°02´43.26" , 16°26´53.56" jmenuje se Kalousek. Ma i jety rozumny pneu. http://www.pneukalousek.cz/modules.php? ... age&pid=20pepan píše:to si pič. je tead z červené vody ,ale okolo 30 km až 40 nic. a to ještě nabiízí pneu za nákupkuHardcam píše:1500? tak to bych snad radsi neprezouval, za to mam prezuty 3 auta...to je ten majitel autoservisu nejvetsi boss na Lichkovsku, ne?a na netu je o 2-3 stoky levnější
. ještě je v žamberku,ale tam frčej barumky a to seru. na moje auto za 3200,- ty voooe!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |