Co rikate na tohle? Neni tam uvedenej vykon ani nevim jak to bude svitit,ale ma to,co by se mi libilo taky,reknete na to svuj nazor

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hardcam píše:Z tech znackovejch mam Sonaka spis nekde dole, Sonaku jsem mel asi 15, ani nejvyssi ada nebyla zvukove tak dobra, jako Alpine nebo Pioneer, JVC je pro me stred, Blaupunktu jsem mel nejmin, asi 3, zvukove stred, ovladani mi vubec nevyhovovalo.
Sencor jsem si pochvaloval já, ale ve Favoritu na originálním repru s boomboxem za 700,- Kč. Tam to byla nejlepší volba!Hardcam píše:Koukej po znackoych radii a pak hod odkazy zda ano/ne...i bych se vyhnul radiim Hyundai/Sencor...vim, ze si to tady nekdo pochvalol, ale zvukove to jsou mrtvy radia a pokud chces kvalitni poslech a hudbu trochu nahlas, neni to dobra volba. ja mohl mit DVD radio Sencor, sic pekny, supr, vsecky funkce, USB, MMC atp....ale 4x35W hovorilo za vse.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |