amaize píše:a libuješ si v růžovém porcelánuHardcam píše:Jmenuji se Denis, je mi 38 let, bydlim u maminky a jsem panic...dobry den...![]()
já jsem si říkal, že mi je na něm něco divnýho........

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
amaize píše:a libuješ si v růžovém porcelánuHardcam píše:Jmenuji se Denis, je mi 38 let, bydlim u maminky a jsem panic...dobry den...![]()
Sorry nenapadlo mě že děti pod 18 chodí na forum o autech...Engineer píše:Safra dajte sem nejake upozornenie alebo cenzuru![]()
Ktovie ake deti sem chodia na forum
Inak naj auto na.... je MATRIX...Kto mu skusi povedat nieco ine tak uvidi
![]()
Do uvazenia neberiem H-1 s dvoj- postelou vzadu
JJ ve 120ce jsem taky začínal... Vždycky ty zadejchaný okna v zimě... Půl hodina čekání po než se to odmlžilo...zdenek76 píše:kdysi ve stodvacítce, vzpomínám si, že jsem měl pak nohu černou od volantové tyče a partnerka mi při tom málem omdlela, neboť jsme si neotevřeli okýnka, takže jsem v poslední chvíli otevřel zadní dveře a "dodělali" jsme to s hlavama venku
a to si tenkrát "začínal" sám, že joBishop2225 píše:JJ ve 120ce jsem taky začínal... Vždycky ty zadejchaný okna v zimě... Půl hodina čekání po než se to odmlžilo...zdenek76 píše:kdysi ve stodvacítce, vzpomínám si, že jsem měl pak nohu černou od volantové tyče a partnerka mi při tom málem omdlela, neboť jsme si neotevřeli okýnka, takže jsem v poslední chvíli otevřel zadní dveře a "dodělali" jsme to s hlavama venku
Jinak místo je úplně všude... Sice v některých autech trohu gymnastika, ale zažil jsem i v Pickupu na sededle spolujezdce, hezky na koníčka...Russell píše:mas novsiu verziu to sa nerataTringi píše:Ale je ...Russell píše:v coupecku nie je ani miesto na to.![]()
![]()
![]()
![]()
amaize píše:a to si tenkrát "začínal" sám, že joBishop2225 píše:JJ ve 120ce jsem taky začínal... Vždycky ty zadejchaný okna v zimě... Půl hodina čekání po než se to odmlžilo...zdenek76 píše:kdysi ve stodvacítce, vzpomínám si, že jsem měl pak nohu černou od volantové tyče a partnerka mi při tom málem omdlela, neboť jsme si neotevřeli okýnka, takže jsem v poslední chvíli otevřel zadní dveře a "dodělali" jsme to s hlavama venkua dnes už v autě nejsi sám , co ?
nevím,nevím, ale říká se,že ten co říká,že nikdy - tak to dělá dodnesBishop2225 píše: ..............
Dobrej komentář... Sám jsem začínal když jsem o autě a hlavně o papírech teprve snil.
Nevím teda jak ty... Jestli jsi dřív držel řidičák než nějakou pěknou kůstku...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |