financovanie
Moderátor: Moderátoři
Re: financovanie
Sakra, to jsou šulíni. Moc to jejich chování nechápu, řekl bych, že celý odpis na začátku by jim mohl přitáhnout více zákazníků a jim by ten odpis zas tolik vadit nemusel, neboť peněz mívají celkem dost... Ale jak říkám, jsem lama a oni to mají asi pořádně spočítaný.
Nissan Almera Spring 1.4 GX, 1999
- Reklama
Samozrejme, ze maji. Proste se jim nechce odvadet cele DPH hned, kdyz maji moznost ho odvadet postupne. Pri mnozstvi smluv se jedna o hodne velke penize.....kdyz se to vezme DEFACTO , tak leasing, jaky jsme znali doposud, uz neexistuje, uz je jen leasing operativni a pak splatkovy prodej. A tak vyuzivaji maximalne teto klicky v zakone, aby klienta, ktery ma zajem o leasing , ale chce si odecist DPH naraz, natlacili smlouvou do operativniho leasingu a nebo do drazsiho splatkoveho prodeje......
Proto jsem nakonec zvolil ten jejich operativni leasing, kde si odctu hned naraz DPH z 55 % celkove ceny a pak do konce roku jeste 7 x DPH ze 7-mi splatek do konce roku, takze v realu si odectu vice, nez 3/4 DPH letos, pak nejakou malou cast pristi rok a zbytecek v prvnich 5-ti mesicich 2012 . Za to, ze budu mit nulove navyseni a auto dam do nakladu behem letosniho a pristiho roku a stejne tak ho budu i dva roky splacet, se mi to stale vyplati. A to jsem byl jeste takovy zmetek, ze jsem odmitl jejich pojisteni , ktere mi napocitali s temi splatkami , a dohodl jsem se se svou pojistovnou, u ktere mampojistena dalsi 3 auta, na pojistce i pro toto nove. Nabidli mi ji za 40 % ceny , jakou mi CSOB nabidla k leasingu..... Takze jsem tuto od nich odmitl a pojistim si auto sam .
Proto jsem nakonec zvolil ten jejich operativni leasing, kde si odctu hned naraz DPH z 55 % celkove ceny a pak do konce roku jeste 7 x DPH ze 7-mi splatek do konce roku, takze v realu si odectu vice, nez 3/4 DPH letos, pak nejakou malou cast pristi rok a zbytecek v prvnich 5-ti mesicich 2012 . Za to, ze budu mit nulove navyseni a auto dam do nakladu behem letosniho a pristiho roku a stejne tak ho budu i dva roky splacet, se mi to stale vyplati. A to jsem byl jeste takovy zmetek, ze jsem odmitl jejich pojisteni , ktere mi napocitali s temi splatkami , a dohodl jsem se se svou pojistovnou, u ktere mampojistena dalsi 3 auta, na pojistce i pro toto nove. Nabidli mi ji za 40 % ceny , jakou mi CSOB nabidla k leasingu..... Takze jsem tuto od nich odmitl a pojistim si auto sam .
hmm a mne prave CSOB ci uz na leasing alebo na uver vychadzala najdrahsia co sa tyka preplatenia
a u nas taku akciu ze 0% navysenie vobec nemaju v ponuke.
to co som zohnal teraz je najvyhodnejsie co sa dalo.
inak co sa tyka DPH, tak mne uctovnicka hovorila (doteraz som nebol platcom, ale uz som dostal rozum
) ze u nas je to tak, ze si tu DPH aj tak nemozes uplatnit hned, ale napr. ja som stvrt rocny platca a musim cakat minimalne do III. kvartalu a az po potom sa to bude vyrovnavat.
a u nas taku akciu ze 0% navysenie vobec nemaju v ponuke.
to co som zohnal teraz je najvyhodnejsie co sa dalo.
inak co sa tyka DPH, tak mne uctovnicka hovorila (doteraz som nebol platcom, ale uz som dostal rozum

2013 Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Premium Navi (6MT)
(paket design + paket pre zle cesty + sun / winter packet + safety packet)
spotreba - dlhodoby priemer 7.2 L / 100 km (3/3 RT na tempomate)
najazdene - 55.000 km
(paket design + paket pre zle cesty + sun / winter packet + safety packet)
spotreba - dlhodoby priemer 7.2 L / 100 km (3/3 RT na tempomate)
najazdene - 55.000 km