ale jsou taky servisy kde ti filtr neviměněj a napočítajího známímu to udělali u

musíš si označit filtry aspoň máš pak důkaz ale olej jim nedokážeš ale jsou to šmejdi takovejch peněz a ještě tě okradou
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Toto je asi jistota. Ale "edd" má asi nové auto, a člověk si může zadělat na problém při případné závadě motoru. Servis se může kroutit při případné reklamaci - můj názor. Také mne měnili olej u Nového Sorenta (diesel) při garančce. Doma jsem vytáhl měrku oleje, a byl mírně řečeno "rozpačitý". Olej byl sice světle žlutý, ale bylo jasně vidět že je už dočerna, nevypadal jak ho známe v origo balení. Hned mne napadli různe kamufláže jak to máte od známých - "půlku odpustěj a dolejou nový" , "vyměněj olej, nevyměněj filtr" atd.Bofors píše:sice se jedná o benzínovou elantru ale to je myslím podružné. já olej řeším tak, že ho měním po 10 000 a nedávám to dělat do autorizáku ale jezdím do menší dílny kde jsem přítomen výměně, auto se hodí na zvedák do 2m výšky, já si zatím prolezu podvozek a po očku vidím co dělá mechanik. mám tak jistotu že je olej vypuštěn přes vanu né vysát přes nalévací víčko, že je nový filtr a že je nalit olej který jsem si zaplatil. takto to už nějakou dobu dělám a jsem max spokojen. po výměně je olej na měrce krásně čiro/žlutý a s nájezdem kilometrů lineárně černá až v 10kkm je už dost černý.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |