Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
jo, jako ti, co si dají např. na kulatýho designově celkem povedeného sedana, třeba právě na lantru, to brutální hliníkové křídlo na sekání hlav, co nejvýš nejlíp. A pak ho do kopce předjíždí kdeco, protože v tom má 1.5 motor (nejlíp s otevřeným sáním a laděným výfukem co dělá pořádnej kravál), zadní bubnové brzdy nalakované pořádně výraznou žlutou aby zdůraznil jak má nesportovní auto, sport tříramenný volant místo origo s pytlem, pruhy přes celý auto, polepy ve stylu plamenů, korozi kterou neřeší a třeba ty nášlapy pedálů. Ale hlavně že se mu to takto líbí...Bolo píše:Pokud se mi něco líbí, tak mi je jedno jestli se to tam hodí nebo ne.mirpie píše:do lantry tyhle nášlapy pedálů se ale opravdu nehodí, to je jako dát si na Fabii HTP nápis sport nebo turbo...., prostě těžce mimo
prostě jsi to koupím a jsem spokojenej
Máš pravdu, to se nehodí na lantru , ale na omegu v sedanu, jakou v Těšíně potkávám.mirpie píše:jo, jako ti, co si dají např. na kulatýho designově celkem povedeného sedana, třeba právě na lantru, to brutální hliníkové křídlo na sekání hlav, co nejvýš nejlíp. A pak ho do kopce předjíždí kdeco, protože v tom má 1.5 motor (nejlíp s otevřeným sáním a laděným výfukem co dělá pořádnej kravál), zadní bubnové brzdy nalakované pořádně výraznou žlutou aby zdůraznil jak má nesportovní auto, sport tříramenný volant místo origo s pytlem, pruhy přes celý auto, polepy ve stylu plamenů, korozi kterou neřeší a třeba ty nášlapy pedálů. Ale hlavně že se mu to takto líbí...Bolo píše:Pokud se mi něco líbí, tak mi je jedno jestli se to tam hodí nebo ne.mirpie píše:do lantry tyhle nášlapy pedálů se ale opravdu nehodí, to je jako dát si na Fabii HTP nápis sport nebo turbo...., prostě těžce mimo
prostě jsi to koupím a jsem spokojenej
Toto nebyla urážka Lantry s motorem 1.5, to byl jen příklad jinak pěkného auta, které někdo zprasí.
A těma pedálama to pánové začíná
Ano, dám si co se mi líbí, ale chce to trochu rozumu a soudnosti.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |