Ale co sa tyka toho ze s autom manipuluje iba technik, s tym mam tiez inu skusenost. To co som spominal ze som bol s kamaratovym autom tak ja som nadchadzal aj nad jamu a zapinal svetla. Ostatne si robil uz technik.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

kam už v životě nepáchnu (viz můj podpis), protože mi při garančce nedolitím nemrzky málem odrovnali motor SMS, že mi bude končit STK a že jako mi to zařídí. Tůdle a ani náhodou. Jedu si takhle po E13, zahnu doprava, ujistím se že to není onen nejmenovaný servis
  kam už v životě nepáchnu (viz můj podpis), protože mi při garančce nedolitím nemrzky málem odrovnali motor SMS, že mi bude končit STK a že jako mi to zařídí. Tůdle a ani náhodou. Jedu si takhle po E13, zahnu doprava, ujistím se že to není onen nejmenovaný servis   , a mám STK bez problému hotovou. A bez namáčení
 , a mám STK bez problému hotovou. A bez namáčení 
 KŠV Chomutov
  KŠV Chomutov / to fakt ze aka krajina , ine testovanie.. divocina
/ to fakt ze aka krajina , ine testovanie.. divocina ,to tam nic nevidej tak 5 minut,pokud to vytočí na max... to naše CRDi,to je nebe a dudy,to jsem snad nikdy kouřit neviděl.
 ,to tam nic nevidej tak 5 minut,pokud to vytočí na max... to naše CRDi,to je nebe a dudy,to jsem snad nikdy kouřit neviděl. mají odsávačky z výfuku, samozřejmě, jinak by to bylo ještě rizikovější povolání, než horník v Číně...
 mají odsávačky z výfuku, samozřejmě, jinak by to bylo ještě rizikovější povolání, než horník v Číně... se Ceedem pojedu v unoru, ale projde urcite na vybornou, az na pripominky k foliim.
  se Ceedem pojedu v unoru, ale projde urcite na vybornou, az na pripominky k foliim.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |