Nejvíc mě baví nářky lidí na téma "tyhle průzkumy z nás tahají osobní údaje" a stejní lidé na sebe práskají všechno na sociálních sítích, různých registracích či prostě leaky z nezabezpečených PC

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No súkromné dáta síce nepožadujú, ale to preto, že ich ani nepotrebujú - majú ich už totiž. Ak si dobre spomínam, tak kdesi v tom dotazníku (alebo na obálke, už neviem) bol čiarový kód. Nie je predsa problém zaznamenať si komu som zaslal aký čiarový kód, a keď sa mi vráti, tak "spárovať" ten dotazník s konkrétnym človekom. Potom tá anonymita vyzerá celkom čudne, pdobne ako "anonymné" sčítanie obyvateľstva na slovensku naposledyFISHkaa píše:nechápu co komu vadí na dotazníku spokojenosti zákazníka. Jak jinak mají získávat zpětnou vazbu o kvalitě servisu (kromě vyloženě negativních dopisů)? Mě přišel dotazník cca po roce od koupě a co si tak pamatuji, tak nepožadoval soukromá data, pouze data týkající se provozu OA
![]()
Nejvíc mě baví nářky lidí na téma "tyhle průzkumy z nás tahají osobní údaje" a stejní lidé na sebe práskají všechno na sociálních sítích, různých registracích či prostě leaky z nezabezpečených PC
pietro32i díky za názor, je to tak, jak píšete: nicméně není tam čárový kód, ale unikátní číslená kombinace dotázníku v rámečku vpravo nahoře:pietro32i píše:No súkromné dáta síce nepožadujú, ale to preto, že ich ani nepotrebujú - majú ich už totiž. Ak si dobre spomínam, tak kdesi v tom dotazníku (alebo na obálke, už neviem) bol čiarový kód. Nie je predsa problém zaznamenať si komu som zaslal aký čiarový kód, a keď sa mi vráti, tak "spárovať" ten dotazník s konkrétnym človekom. Potom tá anonymita vyzerá celkom čudne, pdobne ako "anonymné" sčítanie obyvateľstva na slovensku naposledyFISHkaa píše:nechápu co komu vadí na dotazníku spokojenosti zákazníka. Jak jinak mají získávat zpětnou vazbu o kvalitě servisu (kromě vyloženě negativních dopisů)? Mě přišel dotazník cca po roce od koupě a co si tak pamatuji, tak nepožadoval soukromá data, pouze data týkající se provozu OA
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |