Pojedu tam v lete s litakamaRuska.ruleta píše:A ted mi řekněte, jak to budete dělat na technické prohlídce, když dle novelizace zákona se musí přistavit vozidlo čisté a bez "puklic" na kolech ????
RR

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Pojedu tam v lete s litakamaRuska.ruleta píše:A ted mi řekněte, jak to budete dělat na technické prohlídce, když dle novelizace zákona se musí přistavit vozidlo čisté a bez "puklic" na kolech ????
RR
Takže keď mi na garančke robili geometriu, tak dávali tie puklice dole? No to určite, to by som chcel vidieť! Buď mi tú geometriu vôbec nerobili a dali mi meranie z iného auta na papieri alebo sa to dá urobiť aj s puklicami.Hardcam píše:Je to kvuli mereni geometrie (teda doufam, ze to meri geo) a na technickych je chteji sundavat uz nekolik let. Zbytecne vyvolana panika, prijet tam nezasranym autem, kdyz jim projizdite linkou, je minimalne slusnost a sundat poklice nutnost (aby prilozil to meritko).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |