Grilování bylo výbornýpener_jack píše:Takze byla grilovacka dobra minule jo?
Sere me ze jsem nemohl prijet, ale typek se mi zrovna vrtal v kare a mel dvoutydenni zpozdeni, kdy to planujete kluci? A hlavne musime vytahnout blacksheepa!

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Grilování bylo výbornýpener_jack píše:Takze byla grilovacka dobra minule jo?
Sere me ze jsem nemohl prijet, ale typek se mi zrovna vrtal v kare a mel dvoutydenni zpozdeni, kdy to planujete kluci? A hlavne musime vytahnout blacksheepa!
Hmm.. ale já tam jezdil hlavně machrovatvipe píše:Tak tohle si Pikolo teda nevyřešilpikolo píše:já myslel vymyslet něco originálnějšího než mimoň tam jede každej trouba....., tady je suprová parta lidí kteří se rádi slezou třeba i ve dvou.
Troubové nebo jak chceš tomu řikat jsou asi tací, kteří jedou na srazy jen za jedním účelem a to je zamachrovat a zmizet a takové tady nenajdeš. Tady je obrovská suprová rodina /-/ v velkým H kde můžeš něco pochytit nejen z oblasti automobilové kuchyně ale také z té kuchyně kde se dobře vaří.
Tak tak,kdo by nám pak na srazech vyhrával až by lidem skákaly vlasy na hlavě???Borek píše:Cupovat tě nemusíme-ty to zvládneš proti zdi sám.Chlape dej to dohromady,ať to zase hraje a jezdí.
A co že nejezdíš na uran když seš ten radioactveradioactive-one píše:No ja bych byl pro nejaky stredocesky nebo zapadocesky mistecko)) . . abych to nemel daleko
) . S tou moji spotrebou bych se nejspis nedoplatil
![]()
Ale vono at to bude kdekoliv, rad vas vsechny poznam. Privarim dozadu tazny a pripojim si cisternu s benzinem![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |