Josef píše:Rasty - to modrý E na SPZ znamena Espanol - Španělko . to není Evropská homologace
Dědo to on ví, on si dělá jen velikou pudel!!! Snad- doufám, že je tomu tak Rasty?
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
To bílý je super ať už s nebo bez homologace.. ale ty kola tam by se mělo vyjímat něco úplně jinýho.. tim to dost zazdil
A ten airbrush na tom druhym je taky supr.. ale jinak.. ty rámečky přes světla děs běs.. no nevim, já bych si to na svý nedal
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
To vypadá spíš na pastelku nebo lak na nehty přestříknutý bezbarvym
I když mě se to docela líbí... navíc když koukneš zblízka, tak to vypadá docela pěkně
Krásu nehledej v bezchybnejch věcech
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
Zadek dobrý,ale ty obrovské díry vpředu .To mě nějak nechytilo Ale jak píšu,zadek se mě líbí.
Měnit určitě nebudu. Kdyby někdo věděl o tom zadním křídle(ne,že by se nedalo sehnat,je to origo Hyundai,ale nějaký vypatlanec,nasadil cenu v Čechách,v prodejnách H. na "krásných" 19000,-Kč -no nekupte to ),tak za lepší cenu ho koupím(výrazně lepší cenu ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Josef píše:Uličníci, Já vám dám dělat si pudel ze starýho člověka
Dědečku, nezlob se na nás, mi jsme tvý hodní kluci přece