Pokial to neboli vysielače ,tak potom netuším ,čo by to bolo.

Moderátor: Moderátoři
Veľmi pekné disky, len cena na 17" je už drahšia a rozmer 7,5x17 5x114,3 ET45 nemajú v ponuke. Podla mňa i40 na 16" diskoch nevyzerá moc pekne. Mal som možnosť to porovnať vhanz.1 píše:Ahoj, ty Dezenty nevypadaj zle a cena taky pěkná. S pneu je to horší, nic moc výběr a ceny asi kvůli neběžnému rozměru jsou dost vysoký.
Mě se celkem zamlouvaj tyto Platin, protože jsou dost podobný těm originálním, ale za podstatně lepší cenu.
Ty Platin o moc dražší nejsou, našel jsem je na českém shopu za 98 eček v rozměru 7x17 ET45.robertbulko píše:Veľmi pekné disky, len cena na 17" je už drahšia a rozmer 7,5x17 5x114,3 ET45 nemajú v ponuke. Podla mňa i40 na 16" diskoch nevyzerá moc pekne. Mal som možnosť to porovnať vhanz.1 píše:Ahoj, ty Dezenty nevypadaj zle a cena taky pěkná. S pneu je to horší, nic moc výběr a ceny asi kvůli neběžnému rozměru jsou dost vysoký.
Mě se celkem zamlouvaj tyto Platin, protože jsou dost podobný těm originálním, ale za podstatně lepší cenu.
show roome, ale to je len môj nepodstatný názor.
![]()
Neviem ako moc dôležitý je parameter rozteče šróbov, na i40 je predpísané 5x114,3 a ET by malo byť 46, ale to sa dá regulovať podložkami.
Čakal som, že niekto napíše, že rozteč je super dôležitá. Ďakujem. ET 45, alebo ET 46 je úplne jedno (+/-1mm nehrá významnú úlohu), ale nikde som sa nedočítal ake pneumatiky sú vhodné na akú šírku disku.hanz.1 píše:Rozteč šroubů je asi to nejdůležitější, při jiný rozteči tam ty kola prostě nepřišroubuješ![]()
Těch půl palce na šířce ráfku určitě nerozhoduje a měnit ET o 1mm ani nejde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |