ja nemam problem s klimou s tim spojenim vibrovani volantu, nebo teda mam, ale neresim protoze to pri nastartovani delalo i u klimy na predchozim Peugeotu 206 stejne jako tady na i30 to mi prijde jako bezna vec, jemny vibrovani, jelikoz se ta pustena klima a jednotka "musi" projevit.
resim vibrace pedalu plynu a omlouvam se mockrat, ze me fakt nenapadlo projizdet sekci auta clenu a hledat jestli to tam nekdo u svyho nepopisuje a cpat tam svuj problem, tam mi asi moc lidi u nekoho v threadu o svym aute nepomuze nemyslis?
Opravdu nereknu kdyby pod sebou bylo 3x je lepsi pneu 15, 16 nebo 17" ale ja popisoval specifickej problem a proto jsem zakladal i novy tema, ale tohle je uz OT. je to tady, ztratilo se to nekde uprostred threadu, nikdo si toho nevsimne, takze klidne vse co jsem napsal muzes odstranit, protoze mi to je ted uz tak ledu ku H... a nikdo mi na to uz nic nenapise
Vidim, ze je asi zbytecny tady prispivat, kdyz je nekdo horlivej, tak si to obhaji vzdycky, jen mala rada nakonec, nebylo by uplne nejlepsi udelat cca 10 sekci a v kazde jeden thread a vsici tam budou vse patlat pres sebe a je to bez prace
](./images/smilies/eusa_wall.gif)