odeslano z telefonu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ten čas je i s vysátím i vytřením a vysušením boxu filtrumotorol píše:Mam dojem,ze takovy je plan. Prehnana pece taky skodi. Filtr propousti nejdrive vic pak postupnym zanasenim akorat a pak malo. Tj casta vymena take neni idealni... Ze vymena je za minutu nebo za 3, kdyz to clovek i vysaje to je vec jina.
jo to je fakt, nekde jsem to cetlmotorol píše:Mam dojem,ze takovy je plan. Prehnana pece taky skodi. Filtr propousti nejdrive vic pak postupnym zanasenim akorat a pak malo. Tj casta vymena take neni idealni... Ze vymena je za minutu nebo za 3, kdyz to clovek i vysaje to je vec jina.
ma pravdu..u vzduchového filtru to tak funguje. Psali to i v SM. Když je mirne zaneseny, tak plni svou funkci nejlepe. Nejlépe filtruje už používaná vložka co je právě lehce zanesená tím jemným prachem.petzl62 píše:Ten čas je i s vysátím i vytřením a vysušením boxu filtrumotorol píše:Mam dojem,ze takovy je plan. Prehnana pece taky skodi. Filtr propousti nejdrive vic pak postupnym zanasenim akorat a pak malo. Tj casta vymena take neni idealni... Ze vymena je za minutu nebo za 3, kdyz to clovek i vysaje to je vec jina.
A chodit do servisu,kde pracují pouze podle plánu-ani náhodou...přesně jak píše Bony![]()
A s tou definicí propouštění filtru jsi mne tedy opravdu dostal.Takže vlastně ideální by bylo,aby nám prodávali nové filtry mírně jeté![]()
![]()
Tak pokud to psali ve SM tak to musí být pravdaAlf6 píše: ma pravdu..u vzduchového filtru to tak funguje. Psali to i v SM. Když je mirne zaneseny, tak plni svou funkci nejlepe. Nejlépe filtruje už používaná vložka co je právě lehce zanesená tím jemným prachem.
Proč ne? Já půjdu určitě na výměnu oleje, popřípadě brzdovky, ale musíš si vybrat. Ceny jsem měl celou dobu garance jako bych chodil do neautorizovaného. (1a2 byla autorizák, 3a4 byl ten stejný, jen se rozloučil s Hyundai.)Tudy píše:Půjdete někdo na 5. garančku ? Já tedy rozhodně ne, servis už mám vybraný jinde než v autorizovaném servisu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |