servise? Koľko vás to cca vyšlo? Prípadne môžem to dať spraviť aj mimo
 servise? Koľko vás to cca vyšlo? Prípadne môžem to dať spraviť aj mimo   servis? Samozrejme, ktorý to bežne robí, nie ja doma na kolene
 servis? Samozrejme, ktorý to bežne robí, nie ja doma na kolene   Vďaka za radu
 Vďaka za raduModerátoři: 89majlo96, Moderátoři
 servise? Koľko vás to cca vyšlo? Prípadne môžem to dať spraviť aj mimo
 servise? Koľko vás to cca vyšlo? Prípadne môžem to dať spraviť aj mimo   servis? Samozrejme, ktorý to bežne robí, nie ja doma na kolene
 servis? Samozrejme, ktorý to bežne robí, nie ja doma na kolene   Vďaka za radu
 Vďaka za radu ? V autorizáku počítej s částkou kolem 400Eur, Kotouče i desky- originál
 ? V autorizáku počítej s částkou kolem 400Eur, Kotouče i desky- originál   jsou docela drahý špás
  jsou docela drahý špás  
  je takové specifikum, vždy a na každé servisní prohlídce by se měly brzdy rozebrat, vyčistit a namazat vodítka,málokterý autorizovaný servis
 je takové specifikum, vždy a na každé servisní prohlídce by se měly brzdy rozebrat, vyčistit a namazat vodítka,málokterý autorizovaný servis   to opravdu dělá, bohužel.
  to opravdu dělá, bohužel.
 nechcel riešiť aj kvôli tomu, že som tam bol dva týždne dozadu na servisnej prehliadke a nič mi o brzdách nehovorili. Len to začalo šúchať, tak sme to včera pozreli a predné doštičky sú už na minimum. Takže určite na výmenu. Kotúče ešte v pohode. Často hovoria o záruke, tak som si to chcel len uistiť, či to nejak neovplyvní výmena.
 nechcel riešiť aj kvôli tomu, že som tam bol dva týždne dozadu na servisnej prehliadke a nič mi o brzdách nehovorili. Len to začalo šúchať, tak sme to včera pozreli a predné doštičky sú už na minimum. Takže určite na výmenu. Kotúče ešte v pohode. Často hovoria o záruke, tak som si to chcel len uistiť, či to nejak neovplyvní výmena.  nebudem.
 nebudem.   

. Teraz brzdový pedál reaguje nižšie ako som bol zvyknutý. Predtým reagoval vo vyššej polohe. Teraz niekto v polovici. Je nejaká možnosť ako nastaviť kde má zaberať brzdový pedál?  Samozrejme v servise. Doma asi ťažko.
 . Teraz brzdový pedál reaguje nižšie ako som bol zvyknutý. Predtým reagoval vo vyššej polohe. Teraz niekto v polovici. Je nejaká možnosť ako nastaviť kde má zaberať brzdový pedál?  Samozrejme v servise. Doma asi ťažko. 
 Takže se vrátit a doplnit.
 Takže se vrátit a doplnit. 
 Jednotka ABS je plná různých, čerpadýlek,  el.mag. ventilků, propojek a bypasů (takový vosí hnízdo) a určitě ji to neudělá moc dobře
  Jednotka ABS je plná různých, čerpadýlek,  el.mag. ventilků, propojek a bypasů (takový vosí hnízdo) a určitě ji to neudělá moc dobře 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |