Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Nejní vyřešena! Jen napsal, že má podobný, ale né, že je to jehoMartasZ píše:No tak paráda.. záhada vyřešena
Tak vítej a doufám že budeš stejně v pohodě jako my všichni a dorazíš do Mimoně
Já vím, dyť jsem to MartasZovi psal, že to nejní tvý, ale že máš hodně podobný! Asi si chtěl napsat né pro M.a.d.y, ale pro MartasZedorop píše:pro M.a.d.y. v tý mimoni to není moje ale mám skoro na clup stejné. zdravím
To už to je zavřený? Von byl Pavel vůbec kouzelník, co se přístupu ke štamgastům a alkoholovejch kombinací týkádorop píše:....dříve jsme k vlčákovi chodily na velveta...
No tak Hanzi!!!!! Ale je to pravdaHanz píše:To už to je zavřený? Von byl Pavel vůbec kouzelník, co se přístupu ke štamgastům a alkoholovejch kombinací týkádorop píše:....dříve jsme k vlčákovi chodily na velveta...Tak ho kdyžtak pozdravuj, dorope. Jinak co znamená to dorop, když to čtu pozpátku, tak je to porod
No tak Hanzi!!!!! Ale je to pravdaHanz píše:To už to je zavřený? Von byl Pavel vůbec kouzelník, co se přístupu ke štamgastům a alkoholovejch kombinací týkádorop píše:....dříve jsme k vlčákovi chodily na velveta...Tak ho kdyžtak pozdravuj, dorope. Jinak co znamená to dorop, když to čtu pozpátku, tak je to porod
a do tretice je to pravda!M.a.d.y píše:No tak Hanzi!!!!! Ale je to pravdaHanz píše:To už to je zavřený? Von byl Pavel vůbec kouzelník, co se přístupu ke štamgastům a alkoholovejch kombinací týkádorop píše:....dříve jsme k vlčákovi chodily na velveta...Tak ho kdyžtak pozdravuj, dorope. Jinak co znamená to dorop, když to čtu pozpátku, tak je to porod
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |