Mzp píše: 18 lis 2021, 16:41
Kolegovia má určite ukrizuju
Ja dam na i30 univerzálne gumy a letné k autu predám.
Mame to na druhom aute a spokojnosť
Kúpil som Fastbacka na originál letných 18" s pneu Michelin Pilot Sport 4 a na zimu som kúpil čierne hlinikáče 16" s pneu Nokian. Letné začali po druhej sezóne hučať ako valiace sa kamene po ceste. Aj som odhlučnil podbehy a kufor, pomohlo to ale nedalo sa to nepočuť. Zimné sú jedna báseň, nič nepočuť a sú aj komfortnejšie vzhľadom na vyšší profil. Rozmýšľam, že letné kolesá predám, dojazdím zimné a potom nahodím celoročné. Aj tak žijem v Nemecku, čo by kameňom dohodil od Holandska a tu väčšina jazdí na univerzálnych, bo samá rovinka a sneh sa tu zdrží 2 dni
Potvrdzujem aj ja, že tie Michelin (mal som 3 na 17 diskoch) museli predčasne isť preč lebo po nejakom čase ozaj riadne hučali. Zimné mam tiež Nokian3 a oproti Michelinkam sú ozaj tichšie a doposiaľ spokojnosť. Micheliny som vymenil za Dunlop a zatiaľ tiež oproti Michelin spokojnosť. Buduce zimne asi budu opäť Nokian
slabostka píše: 18 lis 2021, 16:18
zadné zásterky nekupujte... želám vám aby aj ten pred vami ich nemal a nech nejaký ten šutrík trafí vaše sklo .
Pán asi neviděl, jak jsou zadní zástěrky velké... 2 cm plastu, reálná ochrana nulová -> zbytečně vyhozené peníze. U Toyoty ale možná budou větší a použitelnější
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Tak disky nebo příčníky bych tam nekupoval ale všechny gumové věci, zástěrky, rohože, ochrany dveří, fólie jsou více než použitelné a pět let je na autě většinou nenechávám, ale měním.
v očekávání od 10.6.2021Hyundai i30 WG 1.5I MT Smart engine red
slabostka píše: 18 lis 2021, 16:18
zadné zásterky nekupujte... želám vám aby aj ten pred vami ich nemal a nech nejaký ten šutrík trafí vaše sklo .
Pán asi neviděl, jak jsou zadní zástěrky velké... 2 cm plastu, reálná ochrana nulová -> zbytečně vyhozené peníze. U Toyoty ale možná budou větší a použitelnější
Resil nekdo, jestli existuje nejaka "taska/box" do prostoru u kombi v kufru v podlaze u mild-hybridu? Ten prostor pod je tak blby, ze tam muz vyskladat leda piva. Mam na mysli tento prostor https://www.auto.cz/galerie/testy/10738 ... ut?foto=20
Co jsem se dival, tak H nic takoveho nenabizi. Na Amazonu jsem neco malo nasel, ale nic co by presne vyplnilo prostor.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023