Člověče to teď nevímcypisek píše:ivan: to mi je naprosto jasne že nemáš čas a ten tvůj je hrozně cenny .. kolik to ma stranek ??? abych veděl kolik to bude stát

Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Tak to Ti držím palce,já mám v práci Peugeota 206 a už jsme načítali dálkač několikrát a nicrbrodsky píše:Včera jsem byl u nás v Hyundai v Olomouci a řekli mi tam že to napíchnou na kompl a hned mi řeknou co stím je.Když to aktivujou a bude to fachčit tak za to budou chtít 600Kč.V pátek tam jedu a sem zvedavej jestli to bude OK.Jestli ne tak bude pěkně nasranej.
neviem co je etacs ale nie je lepsie si tam dat nejake dialkove od nejakej inej firmy ?rbrodsky píše:Tak jsem byl v Hyundai v Olomouci.Technik na to koukal a říkal že mi zaprvé chybý druhý ovladač, ale že skusí funkci s tím jedním.Tak si to vzali do servisu, mě posadili do jejich baru, uvařili kafe a že se na to hned mrknou.Asi za půl hodiny přišel s tím že nepřichází signál z ETACS, kteréj je pod přístrojovkou ale řídící jednotka alarmu je OK.Ža by to byl tak den práce ale jistota že by to spravili tu není.Kdybych chtěl novou ETACS a druhej dálkovéj ovladač tak by to přišlo asi na 16000Kč. Tak jsem řekl že na to kašlu.Hold bude fugovat jen centrál klíčem. Jo a to nejdůležitější nakonec.Celá tato diagnostika zdarma. To se kluci v olomouckým Hyundai vytáhli. Musím je pochválit za přístup k zákazníkům.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |