Po vymene pneu za Falken ZE912 195/55 r15 spotreba NIZSIA a hlucnost tiez, drzanie na ceste uuuplne ine

Pirelli p6000 - vymenit! Usetris na spotrebe, nizsia hlucnost a lepsie drzanie na ceste..
Moderátoři: Martun, Moderátoři
mam 64 000 na kleberoch, dezen pri TWI je 2,5mm. takze suhlas s tym, ze tie Pirelli made in Turkey moc nevydrziaadam221 píše:Vilda sportovec? Moje Pirelky vydrzali cca 35tis km a ked som ich daroval tak mali 2x 3mm a 2x 4mm....
Po vymene pneu za Falken ZE912 195/55 r15 spotreba NIZSIA a hlucnost tiez, drzanie na ceste uuuplne ine
Pirelli p6000 - vymenit! Usetris na spotrebe, nizsia hlucnost a lepsie drzanie na ceste..
Tak auto v ostřejším režimu občas protáhne každej znásadam221 píše:Vilda sportovec?
Tak pod tohle bych se klidně podepsal. Moje Pirellky maji najeto cca 20.000 km, střídám předek a zadek 1-2 krát za sezonu a je na nich aktuálně 4 mm vzorku (až na dno, takže vlastně -1,6 mm na TWI pásku pneu). Dávám je na úroveň Bravurisů co jsem měl kdysi na Golfu III - na ničem horším, snad kromě kdysi protektorů, jsem nejezdil.Georges píše:...na voze jsou pneu Pirelli P6000 (185/14). Možná je to jen můj osobní dojem, nicméně na suchu nijak valně nedrží, na mokru jsou ještě horší. A jsou neskutečně hlučné, hlavně na hrubším asfaltu. Chci se jen zeptat, je-li to jen můj dolem, nebo jestli máte s Pirelli podobné zkušenosti ...
podla mna to je sirkou lebo cim sirsie tym lepsie a aj tym ze niesu nizko profilove aspon ja si tak myslimcert píše:patriot93:
tak to, že nedrží v zatáčkách je podle mně zásadní chyba. Navíc opotřebením nejsou nijak valné mám je všechny na +/- 3 mm vzorku a maji za sebou cca 24.00 km a to je dost šetřím.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |