se mi stalo: kolona od barandaku smer Plzen. DVA pruhy upne ucpany, sem v LEVIM (dodavkou) a najednou koukam z LEVA!! podel svodidel jede auto a vsechny predjizdi. tak mu tam najedu aby se predeme nedostal (vidim to jako opravneny krok vuci trotlovy). malem mi to ze strany odrel jak se soukal

takze od nej znamy dalkovy a troubeni. takze se zaradil za me a najednou kamion vedle me nechal trochu mezeru a on tam vlitl chvily jel vedle me tak tukam na celo jako co ses za debila... a on se vesral predemne a zastavil, pustil varingy a stal (dobry 3minuty coz v kolone znamena dost hlavne pro ty ktery ji dojizdejpac se uplne zastavy pruh). no vedel sem ze de o horu masa vetsi nez ja

, ale po chvily vystupuju z auta a du za nim. rikam co si jako myslis ze delas? se neumis chovat?? odp.: delam frajera jako ty kdyz si mi tam vjel.

jen se zasmeju. vedle nej nejaka POZOR docela pekna holka a rika, ze takovyho srace jako sem ja jeste nevidela a ze mi koukala na spz a ta je Liberecka a ze tohle at si delam doma a ne u nich (v Praze). opet sem se usmal a rikam tomu bourakovy at stim jede doprdele ze dela akorat debila. zastavil vedle nas kamion (asi to cely pozoroval a cekal az se knam dostane) chlap jak medved

a rika MU ze jestly okamzite nevypadne tak vystoupi a zaslapne ho

(me zachranil)
namyslenost a demence nekterych je neuveritelna
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko