tak ted kde je zakopanej pudl?
zlobi Ti autak? zlobi jim brzda?

kolik z toho vytahnes maximalku? a meril sis 0..100? ja to davam asi kolem 8sec, ale moc jsem to presne nemeril..
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Peťane to asi nebude špatná zkušebna to si jen namlouvášJerry159 píše:nevím chlapymyslím si že to je škušebnou že ¨by mohla být špatná a jinak jsem to říkal klukům na benzíně co se scházíme a ti nevěřily vlastním očím když jim ujedu s takovímhle výkonem co mají teda podle téhle brzdy (výkonovka) oni za výkon???
dejte si chlapi nekde sprinta na opustenym letisti nebo nekde, kde nebude provoz a budete to moc v klidu vyzkouset.. Pokud mezi vami nebude rozdil alespon tri svetelnych let tak je asi neco blbeDavepic píše:Peťane to asi nebude špatná zkušebna to si jen namlouvášJerry159 píše:nevím chlapymyslím si že to je škušebnou že ¨by mohla být špatná a jinak jsem to říkal klukům na benzíně co se scházíme a ti nevěřily vlastním očím když jim ujedu s takovímhle výkonem co mají teda podle téhle brzdy (výkonovka) oni za výkon???
Hold ty tvoje kraviny ti pěkně sebraly výkon
a nebo jsi si koupil 1.6 a v bazaru ti řekli, že je to 2l nebo nevim...Mrknem na to jak přijedu v sobotu
přesně tak, větší kola ti výkon nepřidá, jen změní celkový převodový poměr. ten rozdíl ve výkonu může způsobit nedostatečné prohřátí motoru při prvním měření. pokud by měl někdo z Vás zájem o měření výkonu, mrkněte na moje stránky:laxo18 píše:uz to mi nejde do hlavy ze ako je mozne ked tam mas 17 kolesa tak mas vedsi vykon ako na 15 uz to je podla mna sprostost preto by som moc tym pristrojom neveril skor by som povedal ze to prve meranie sa nepodarilo alebo daco take a to skor 2 meranie by bolo realnejsie
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |