Jenom otazka cim se serizujou svetla, podle navodu tam je serizovani horizontalni i vertikalni, ale zda se ze to je jiny nez jak to je popsany na obrazkach

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Dr Meduza píše:Tak sem dneska dal Xenony 4300K a zda se ze sviti proti zarovkam uplne nadherne
Jenom otazka cim se serizujou svetla, podle navodu tam je serizovani horizontalni i vertikalni, ale zda se ze to je jiny nez jak to je popsany na obrazkach
no jo no ... vy máte alespoň v autě čočky, ale stejně ... no nic nebudu kalit vodu, daleko horší jsou homologovaný Fábie ...mirpie píše:Lukino klid, já to seřídil ihned, jen říkám, že mi nejezdí jedno servo, to ovšem ale neznamená, že to nemám seřízený.. Já ohleduplný jsem. Tak doufám, že tvá ostrá kritika nesměřovala na mě...Já vím, co to jsou neseřízený HID sady..pár takových blbců jsem potkal.
A co tak fobia s xenonamy ?Lukino píše: no jo no ... vy máte alespoň v autě čočky, ale stejně ... no nic nebudu kalit vodu, daleko horší jsou homologovaný Fábie ...
čus chci jit taky do těch 6000 je pak nějak pracná ta montáž fotřik je elektrikař tak to zvladnem doma ne??? Pač mi kamoš řikal že jak to chtěl na superba musel někam kvuli tomu zajet do servisu měl to tam nějak složité, že to musel řezat atd...a Coupe to nehrozí nějaky zádrhel???mirpie píše:mám xenony 6000K, ale hlasoval jsem pro 4300K-5000K. Měl jsem je ještě před 6000K. Svítily výborně, ale neměly ten modrý efekt, tak jsem přeměnil. Jak tu někdo psal, je to potřeba mít dobře seřízený a pak není problém s protijedoucími auty. Do každého svého auta už jen xenony. Rozdíl je velký.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |