To ,čo s chystám urobiť je určite záležitosť do 5€, čo ale nemôžem povedať o spoluúčasti (166€)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
be.sport píše:Nebylo by lepsi nechat si vymenit na pojisteni sklo? Doplatit si par stovek po dohode se servisem aby tam daly sklo vcetne vyhrivani co me verze style a pouze to zapojit na beztak uz hotove konektory?:) myslim ze elegantni a nejmin nakladna sranda co bude fungovat na 100%
vena.m píše:Já mám STYLE, ale funguje to jak sem už napsal. tlačítko tam je na rozmrazení předního okna ale jak sem říkal... jen se zapne klimoška a větrák jde naplno na okno, toť vše. asi Korejská představa rozmrazování čelního skla spočívá v tom že ti stačí zmáčknout jeden čudlík a nemusíš to štelovat 2 čudlíky
Kua, ja mám 13000 km a už mi to začalo klepotať pri prejazde cez nejaké lokálne nerovnosti. Presne tak, ako keď na Fabii odchádzajú stabilizátory. Najprv vľavo, teraz už aj vpravo sem tam. Som strašne zvedavý, či ma budú presviedčať, že je to OK. Ani vypálená halogénka po 11000 km sa mi nezdá celkom v poriadku. Dúfam, že nakoniec nezačnem ľutovať, čo som to kúpil...alarm píše:vymenené v rámci záruky, ale nie je to riadenie, je to stabilizátor (inak odchádza vraj dosť často)
Myslel som si to preto, lebo na fotke ani riadenie nie je vidno.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |