Modely Scoupe snad jakoby existovaly jen ročníky 91-92, 93 jsem snad nikdy neviděl.
 Modely Scoupe snad jakoby existovaly jen ročníky 91-92, 93 jsem snad nikdy neviděl. 
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 akorat na to nemam cas to dat dokupy.. ale ty svetla nejako poupravim aby to vypadalo jako po F/L. bohuzel, modylky 1989-1992 se sehnat daj, ale novejsi ani nahodou
 akorat na to nemam cas to dat dokupy.. ale ty svetla nejako poupravim aby to vypadalo jako po F/L. bohuzel, modylky 1989-1992 se sehnat daj, ale novejsi ani nahodou  ty nejsou. proto ty upravy
 ty nejsou. proto ty upravy 
 a ten model 92 tu něde máš foto pleas?
    a ten model 92 tu něde máš foto pleas?Tak kdybys ji vazne sehnal tak beru J2 pred faceliftem vsema desetiblack_sheep píše:... budu ted shanet do me sbirky hyundaiu (ktery jsem mel) lantrici J2 (kterou jsem paradoxne uz mel a prodal) takze kdyztak neco objednam..

kor u korejskyho auta
 kor u korejskyho auta  navic vsecko to ani nejsou tak modely jako spis hracky. ale to coupe co mam je fakt povedeny. v tydnu oboji nafotim vedle sebe a pochlubim se
 navic vsecko to ani nejsou tak modely jako spis hracky. ale to coupe co mam je fakt povedeny. v tydnu oboji nafotim vedle sebe a pochlubim se  uz ho mam precejen rok...
 uz ho mam precejen rok...

. Takze trosku nestandartne davam pouze odkaz na tu sekci na webu, pozadal jsem kolegy at to nemazou, stejne na to nevede zadny odkaz z webu
. Takze trosku nestandartne davam pouze odkaz na tu sekci na webu, pozadal jsem kolegy at to nemazou, stejne na to nevede zadny odkaz z webu  

takhle hezky vypadaji vedle sebe. jen, tu lantru porad ne a ne sehnat, kdysi jsem ji mel - dokonce zelenou a prodal jsem ji zaludnikoviRS.... kdybych tak tusil
 takhle hezky vypadaji vedle sebe. jen, tu lantru porad ne a ne sehnat, kdysi jsem ji mel - dokonce zelenou a prodal jsem ji zaludnikoviRS.... kdybych tak tusil  

jeste cerny svetlomety vpredu, a je to presne takovy, jako bych chtel. akorat jsou na nem ty 16" kola, ktery se k nam ani nedovazeli - ty 17" jsou daleko hezci..
 jeste cerny svetlomety vpredu, a je to presne takovy, jako bych chtel. akorat jsou na nem ty 16" kola, ktery se k nam ani nedovazeli - ty 17" jsou daleko hezci.. to GKcko se da sehnat skoro vsude, ale nasel jsem ho za naprosto bezkonkurecni cenu, takze jsem ho vzal do sbirky jaksi dopredu
 to GKcko se da sehnat skoro vsude, ale nasel jsem ho za naprosto bezkonkurecni cenu, takze jsem ho vzal do sbirky jaksi dopredu 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |