Jsou ale samozřějmě i jíní výrobci...třeba právě od Turtle Wax...
Koukám, že i ceny dokáží být značně rozdílné, zůstává ale otázkou, zda se to odráží i v kvalitě přípravku
http://dma-environmental-systems-spol.t ... 045?278519
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Nazdar, ak pojdes do ineho servisu ako hyundai, mozes stratit zaruku na celu karoseriu + na elektroinstalaciu.harrys píše:Zdravím,
auto už máme poškrábané na více místech, přičemž nejvíc na pravých dveřích. Navíc tam je vmáčknutý plech. Jak je to se zárukou v případě opravy laku? Lze opravu provádět v jiném servisu než Hyundai? V případě, že je třeba rozebrat dveře a vyklepávat karoserii, tak asi ne.?

Jo, jo, to znám, taky jsem používal tvrdý vosk Simoniz a byla to práce na celej denMexican píše:Vilda vydrzi to dlho? resp aky odolny je ten film? ja na zimu (dvere a blatniky) pouzivam tvrdy vosk, ale to je robota ako v uranovych baniach. Zahul nekonecny, druhy den si clovek nezdvihne ani pohar k ustam
Mám sklerozu jak vánočkuMartun píše:VILDA: no už jsem si myslel žes nato zapoměl!a zrovna dneska jsem si říkal že ti napíšu..
Jdu do ní, kdepak jsi ji koupil? Doufam že to stihnu blejsknout než napadne ten sníh...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
| Partner: | Hyundaiklub.pl |