Moderátor: Moderátoři
No to jo, ale bude škoda, že tam nebudu já!!!!Kyrglik píše:Tak kluci,zase to začíná nějak utichat....Bylo by přece moc hezký kdyby na Moravu jeli naše auta ozdobený samolepkou clubu...hm???
Vy s Hanzem vlastně jedete na ten Getz sraz,viď???To je škodaJouda píše:No to jo, ale bude škoda, že tam nebudu já!!!!Kyrglik píše:Tak kluci,zase to začíná nějak utichat....Bylo by přece moc hezký kdyby na Moravu jeli naše auta ozdobený samolepkou clubu...hm???
![]()
ivan píše:Tak to vypadá velmi dobře,bač už je mám doma!!!!![]()
Před chvíly jsem je převzal!!!![]()
Mockrát děkuju všem,kdo jste se na tom podíleli!!!
Zejména Karlosovi a také Josífkovi!!!
Kluci je to paráda!!!![]()
![]()
![]()
sepíšu ti to dohromady a pošlu ti to SZJosef píše:ivan píše:Tak to vypadá velmi dobře,bač už je mám doma!!!!![]()
Před chvíly jsem je převzal!!!![]()
Mockrát děkuju všem,kdo jste se na tom podíleli!!!
Zejména Karlosovi a také Josífkovi!!!
Kluci je to paráda!!!![]()
![]()
![]()
Děkuji za pochvalu
Jinak, pokud souhlasíte poprosím Rastyho, aby mi přes SZ poslal adresy těch, kteří byli v Mimoni
Požádám Hanze, aby mi po 11.8 sdělil, kumu dal samolepku v Mimoni, abych to neposílal duplicitně. Další větší várku bych asi poslal Rademu, nebo Zdenkovi Dostálovi pro sraz na Moravě (kluci ozvěte se ni někdo na SZ s adresou) a něco vezmu do Mostu.
![]()
Ostatní skalní, kteří se nejbližších vyjmenovaných srazů nezůčastní - řešte přes SZ
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |