Souhlasím s vámi, kluci, kamera je k nezaplacení a díky tomu, že je vidět hrana nárazníku, dá se s ní couvat velice přesně

A stejně jako při tom ještě kontroluji zrcátka
Materiály v Tucsonu beru jaké jsou. Mě v tom autě baví podvozek a řízení, Newtonovy metry pod kapotou, kukuč auta a sedačka řidiče pro má záda jako dělaná. Cena, kterou mám na faktuře, beru jako adekvátní vzhledem k velikosti vozu a výbavě.
Jen pro porovnání:
- Qashqai půjčený na víkend měl kapku lepší materiály v interiéru, ten zbytek mu chyběl, neměl ani parkovací senzory vzadu, natož kameru, velké mínus absence schránky na brýle, menší auto, i základní bílá barva za příplatek 7500,- (ceníková cena cca 470.000,-)
- v pátek jsem se svezl kolegovým Volvem XC60, v porovnání s Tucsonem interiér potažený kvalitní kůží, trochu lepší odhlučnění, hafo elektronických asistentů, jízdní vlastnosti srovnatelné; akorát že za cenu kolegovy XC60 bych měl 3 svoje Tucsony
V jedné reklamě zaznělo, že život je otázkou priorit. Každý si musí stanovit ty svoje a můžeme být rádi, že si můžeme vybrat. i30II bych kvalitativně s i30III nebo Tucsonem opravdu neporovnával, ty dvě auta jsou trochu někde jinde. Tím neříkám, že i30II je špatná. Jen její přednosti jsou jinde.