Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-JxD- píše:Posledni dobou se mi zacina cim dal tim vic libit tahle vecicka
Jedno z dostupnejsich "dream cars", mit peknyho vykonnove upravenyho nissana, protoze na nem me fascinuje pomer objem/vykon
nebo koupit nako za 60 a mit serii kde ale stejne narves penize zaces.Rave píše:JxD tak 1,.8T ma vyborne potencial.2,4 je spolehliva.tak ja napsal stopade stim ze mam motor i po go.Ono kdyz koupis nakou jetinu tak je to loterie.je lepsi koupit kastlu a motor si udelat.aspon budes vedet na cim jsi.Mimochodem ted je na foru par hezkych a udelanych stroju.kde staci lit benzin a menit olej. http://200sx.cz/forum/viewforum.php?f=1 ... 425d94db3a
jak kdyz sx dovezl domu tak sem se zarekl ze to necham v serii.max kola jiny ale jinak nic.Po dvou mesicich sem koupil cip stage I (cca 190-200Ps),po dalsich dvou mesicich sem delal go a dal cip stage II,jiny turbo a par kravin kde byl vykon nekde cca 250ps.Po par tejdnech sem kupoval nove turbo, a vse pro stage III cca 300ps.rekl jsem si ze budu foukat max 1 bar.Foukal jsem 1,4bar.Co s toho plyne?Ze kdyz do toho rejpes tak jdes furt dal a vykon ti prestava stacit-JxD- píše:Právě to se mi líbí na 200sx ... motor si toho nechá hodně líbit na svůj objem a takovejch těch 250hp už je plně dostačující
jako scoupé je taky dobrý pro začátky, díky tomu turbu se z toho taky dá něco vytáhnout a s tou malou hmotností to asi taky pojede, ale má to svoje omezení....
A sx je ještě k tomu zadokolka
No to je jasny, ze clovek jde porad dalRave píše:jak kdyz sx dovezl domu tak sem se zarekl ze to necham v serii.max kola jiny ale jinak nic.Po dvou mesicich sem koupil cip stage I (cca 190-200Ps),po dalsich dvou mesicich sem delal go a dal cip stage II,jiny turbo a par kravin kde byl vykon nekde cca 250ps.Po par tejdnech sem kupoval nove turbo, a vse pro stage III cca 300ps.rekl jsem si ze budu foukat max 1 bar.Foukal jsem 1,4bar.Co s toho plyne?Ze kdyz do toho rejpes tak jdes furt dal a vykon ti prestava stacit-JxD- píše:Právě to se mi líbí na 200sx ... motor si toho nechá hodně líbit na svůj objem a takovejch těch 250hp už je plně dostačující
jako scoupé je taky dobrý pro začátky, díky tomu turbu se z toho taky dá něco vytáhnout a s tou malou hmotností to asi taky pojede, ale má to svoje omezení....
A sx je ještě k tomu zadokolka:D:D takze asi tak.a to jsem jsem chtel uplnou seriovku
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |