noo cece nevim jak ty, ale ja toho moc pri psani na forum nenakecamRasty píše:budeš držet bobříka mlčeníJirka1 píše:už jsem ticho
a že to nevydržíš
Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
-
black_sheep
- Reklama
Pro Kryglíka : Ani ne, spíš jak si tak matně vzpomínám byl tam poměrně strmý kopec a dole dost ostrá zatáčka. Návěsy s elektronikou a přetížené Zily a V3S-ky s vleky tam dost bruslily. Obzvlášť pikantní piruety tam předváděly Tatry které táhly 60kW elektrocentrály. Myslím že místní obyvatelé by si uměli vzpomenout....
Jo,jo a kort když jsme vždycky proti Mrákovu hráli fotbal!!Kyrglik píše:No,nevím ¨jak se to Hanzovo město vyslovuje,ale Kousek znám vesnici Mrákov a dřív to byl MrdákovIvan může potvrdit že nekecám
Takže proč by nemohla být třeba Pí.ava??
Víš,že teď za Mrákov chytá Roman Škampa?? Můj dlouholetej kámoš!!
Maj božskýho trenéra a ten se svou řečí nezapře odkud pochází!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já na vojně nebylFranta píše:Pro Kryglíka : Ani ne, spíš jak si tak matně vzpomínám byl tam poměrně strmý kopec a dole dost ostrá zatáčka. Návěsy s elektronikou a přetížené Zily a V3S-ky s vleky tam dost bruslily. Obzvlášť pikantní piruety tam předváděly Tatry které táhly 60kW elektrocentrály. Myslím že místní obyvatelé by si uměli vzpomenout....
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Proč nadávat?? Aspoň máte, bejci, vo čem tlachatJirka1 píše:Jo hoši, počkejte, až se tu objeví Hanz, ten bude koukat a nadávat![]()
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Vidíš Jirko???On je Hanz holubičí klidná povaha.To dřív uvidíš čápa pěstí do zdi bušit než naštvanýho HanzeHanz píše:Proč nadávat?? Aspoň máte, bejci, vo čem tlachatJirka1 píše:Jo hoši, počkejte, až se tu objeví Hanz, ten bude koukat a nadávat![]()
![]()
![]()
Vona ta naše díra se ve finále menuje ouplně jináč, ale to, jak to tady tak čtu, není vlastně podstatný...
Hyundai Coupé 2.0 16v