](./images/smilies/eusa_wall.gif) samozrejme ze ne, ale jde o penize.
  samozrejme ze ne, ale jde o penize.  
Moderátor: Moderátoři
](./images/smilies/eusa_wall.gif) samozrejme ze ne, ale jde o penize.
  samozrejme ze ne, ale jde o penize.  

zářilo, hnedka jsem si toho všiml
  zářilo, hnedka jsem si toho všiml  
 . Pozor, vůbec to nehaním, ty jiné barvy, pouze konstatuji a každý, ať si kupuje podle svého vkusu.
. Pozor, vůbec to nehaním, ty jiné barvy, pouze konstatuji a každý, ať si kupuje podle svého vkusu.  
Ty jsi viděl už facelift na živo? Kde? Škoda, že nemáš foto.lanzendorfer píše:Já mám červeného Tucsona a mám tu Ultimate red, která už nejde koupit.
Každopádne jsem včera viděl v červené (skoro jak ta moje) faceliftovaného Tucsona na krásném sluníčku a vyloženě to mezi ostatnímizářilo, hnedka jsem si toho všiml
 Navíc jsem si všiml, že dost automobilek na netu začíná představovat svý SUV právě v červený barvě, vypadá na nich zkrátka sportovně. Ještě jsem vybíral mezi modrou (Ara Blue, tu už ale máme v rodině) a pískovou (White Sand, v té vypadá elegantně). A jelikož i žena je pro červenou, je zdá se rozhodnuto
 Navíc jsem si všiml, že dost automobilek na netu začíná představovat svý SUV právě v červený barvě, vypadá na nich zkrátka sportovně. Ještě jsem vybíral mezi modrou (Ara Blue, tu už ale máme v rodině) a pískovou (White Sand, v té vypadá elegantně). A jelikož i žena je pro červenou, je zdá se rozhodnuto   Jen není to hlavní, auto
 Jen není to hlavní, auto  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

v Nošovicích a pár už jsme jich vyrobili na ty testy (jak je potkáváte na Fkových značkách)
  v Nošovicích a pár už jsme jich vyrobili na ty testy (jak je potkáváte na Fkových značkách)  
  tak vyhrála červená, v té době Ultimate Red
  tak vyhrála červená, v té době Ultimate Red  
 Někdo by moch jít testovat jeden kousek i sem do jižních Čech, ať ho vidím
 Někdo by moch jít testovat jeden kousek i sem do jižních Čech, ať ho vidím  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |