Také to tak vidímidam.i píše:S miestom máš určite pravdu.Čo sa týka motora,tak Tucson s GDI bude trošku letargickejši ako i30 s 1,6 CVVT,no nebude to nič tragické.Na druhej strane komfort a celkový dojem bude minimálne o level vyšší.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Také to tak vidímidam.i píše:S miestom máš určite pravdu.Čo sa týka motora,tak Tucson s GDI bude trošku letargickejši ako i30 s 1,6 CVVT,no nebude to nič tragické.Na druhej strane komfort a celkový dojem bude minimálne o level vyšší.
Ďakujem moc, ako som už ale pisal vyjadril sa hyundai Slovensko že problém posunuli svojim technikom. A ti sa tým budú zaoberať takze tak, a 30.10 mám servisnú prehliadku v karireal takze uvidíme čo mi povedia tam.idam.i píše:mari077,tak dnes som skúšal neutrál pri 60km/hod,aj pri 90km/hod.Potom som dal neutrál pri 90km/hod a nechal auto spomaliť na 60km/hod a otáčky stáli zafixované na cca.1.000/minútu.Absolútne bez pohybu.Dnes veziem auto do Autopolis v Petržalke a zajtra si ho vyberiem.Keď treba kľudne ti to dosvedčím.Proste kecajú.
Neviem či nebudú chcieť nehradiť GDI motorom 1,4T-GDI ? Je to len moja úvaha,ale možné to je.kongresman píše:Také to tak vidímidam.i píše:S miestom máš určite pravdu.Čo sa týka motora,tak Tucson s GDI bude trošku letargickejši ako i30 s 1,6 CVVT,no nebude to nič tragické.Na druhej strane komfort a celkový dojem bude minimálne o level vyšší.
![]()
. Doufám, že po faceliftu, o kterém se mluví, že bude v 2018, nebudou nějaké šachy s motory a 1,6 GDI zůstane. Nebo mi to bude jedno a koupít ještě těsně před faceliftem a to půjdou ceny dolů.
kongresman: Byl jsi rychlejší - chtěl jsem napsat, že uvidíš, jak se bude hýbat cena stávající generace Tucsonu po nástupu faceliftované. Věřím, že kousek, který ti bude vyhovat, najdeš.kongresman píše:Také to tak vidímidam.i píše:S miestom máš určite pravdu.Čo sa týka motora,tak Tucson s GDI bude trošku letargickejši ako i30 s 1,6 CVVT,no nebude to nič tragické.Na druhej strane komfort a celkový dojem bude minimálne o level vyšší.
![]()
. Doufám, že po faceliftu, o kterém se mluví, že bude v 2018, nebudou nějaké šachy s motory a 1,6 GDI zůstane. Nebo mi to bude jedno a koupít ještě těsně před faceliftem a to půjdou ceny dolů.
Tyhle gumové podložky od českého RIGUMu jsou super na kufry, které jsou v rovině s nakládací hranou.petzl62 píše:Sledoval bych tuto stránku,myslím,že je jen otázkou brzkého času,kdy se tady objeví vana do kufru i na CW. A tahle gumová vana je jednoduše výborná a v pohodě se dá srolovat a dostupnost mezipodlahy je úplně v pohodě![]()
https://www.gumko.cz/gumko/eshop/40-1-V ... -3-HYUNDAI
Prvýkrát som odvtedy čo mám auto nechal zaradenú rýchlosť a nie ručnú... takze ak sa dokáže prilepiť aj keď nebola v prevádzke môže byt :Ovorlajz píše:taky mě to napadlo, že by to mohla být brzda...
Ja už na to auto nemám slov...vorlajz píše:tak to asi ne...
Nemám vlastne vlakno, a vyzerá že áno zlobi dosť...vorlajz píše:to tě pořád tak zlobí nebo co? máš tu vlastní vlákno?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |