Hehe no mne je jeste porad 21 Takze sem jen o rok dal Jojo pridej vejsky a mozna hloubky bych trochu ubral at to mame pekne z kopecka BTW: Třebenice znám, máma tam má kamrádku
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
Jája Jája.
No pánové to se tu nesmí nikdo zmiňovat, že pochybujete. To by se pak mohla Janička naštvat, víme? A to bychom se nedočkali, víme? A to nikdo nechceme, že.
(To si můžeme tak třeba šeptat. )
Jája Jája Jája
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Moc bych za to nedal, že Jája je studentka psychologie a na základě příslibu foteček a výsledného množství chlapů on-line celý den a počtu jejich příspěvků má teď k dispozici super matroš na seminárku .
Tak pánové poslední novinky od Janičky. Psala mi SZ že jede pro USB kabel. Fotky opravdu budou zveřejněny až po 22 hodině.
Proč to nenapsala osobně je, že z mobilu jí nejde do normálních témat přispívat. Takže jsem prostředník. Stejně jako se prý Lukynx stane prostředníkem pro vložení fotek.
Už aby to tu bylo.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Yurii píše:Hehe no mne je jeste porad 21 Takze sem jen o rok dal Jojo pridej vejsky a mozna hloubky bych trochu ubral at to mame pekne z kopecka BTW: Třebenice znám, máma tam má kamrádku
hele jak se jmenuje mamky kamaradka??? aby to nebyla moje mamka