Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jé další smolařka!!Meredith píše:Ahojky všem, zdravím Vás po delší době. Lidi tak nevím, jak to se mnou bude. V práci mě brutálně vytočili. Budu se snažit přijet se alespoň v sobotu ukázat, ale vůbec nevím, jak to stihnu. Jedu na služebku do Vídně a kdy bude návrat, to nevím.. Bohužel zvrátit se to nedalo, je to nanic! Jsem z toho dost smutná, moc jsem se těšila
.
Ignorek také nejede, má firemní akci.
Takže se budu snažit dorazil alespoň v sobotu.. Jinak se chci zepat, zda je ten kemp blízko letiště? Nevím totiž, kam dorazit v tu sobotu.., abych Vás našla..
Díky.
No jasny ... ale tomu se rika smat se cizimu nestesti .... a to se obcas nevyplati ...Kyrglik píše:Víťa psal:To Josef ... A smej se je to zadarmo ...![]()
![]()
Zadarmo že je smích???To teda není.Já se smál přítelkyni když jednou spadla a pěkně si namlátilaNo a stálo mi to 5 růží a odprošování
On je taky Huňáček jen pro chytrý hezký lidi jako jsme mi všichniHanz píše:.....tomu se to nezdvihne ani dyby chtěl![]()
![]()
To ani huňáč nepodpoří....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |