Jedinou skutečnou výhodu spojenou s bydlením zrovna v téhle díře spatřuji právě v té dvojgaráži

. Fakt mi nechybí každodenní hledání místa k zaparkování, strach o to v jakém stavu auto ráno najdu (pokud ho vůbec najdu), o ometání sněhu a škrábání námrazy nemluvě

.
Igore, to je skvělá hláška

a už jsem jí stihl i použít - s velkým úspěchem

.
Tondo, najít toho skřítka není takový problém, občas je problém na něj splašit prašule

. Sám už to dělat odmítám - zdraví mám jen jedno.
Se Sněhurkou máme za sebou první měsíc společného života. A holka se fakt nenudila, díky pobytu Karkulky v servisu "schytala" kompletní dovolenkový výletní program. První měsíc jsme tak zakončili se stavem počitadla ujeté vzdálenosti na čísle 3.750 km! Takovou nálož jsem fakt nečekal, tedy na naše poměry, chápu, že pro Joža, který dá 3.000 km za víkend, je to prdlajs

. Za normálních okolností by se o to s Karkulkou podělily

. Na to, že se jedná o jakousi polosportovní verzi je to auto nečekaně pohodlné a na dálnici i tiché. Po prvním měsíci hlásím naprostou spokojenost! A spotřebu si raději přečtěte tady -
Sněhurka .
Co se Karkulky týče, zítra se s ní chystáme na delší výlet, takže dojmy z provedené opravy a návratu za její volant prakticky po měsíci dodám zítra, pokud na to budu mít po výletu ještě síly

.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate