..................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Moderátoři: Martun, Moderátoři
No už aby to bylo...kdo to s tebou má vydržetVilda píše:Já taky blahopřeju a upřímně závidíma ještě skoro dva měsíce budu čekat
i když se to už krátí .....
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
ZdeněkSvoboda píše:No už aby to bylo...kdo to s tebou má vydržetVilda píše:Já taky blahopřeju a upřímně závidíma ještě skoro dva měsíce budu čekat
i když se to už krátí .....
New Accent 1.6i CVVT celadon blue![]()
![]()
Ahoj chalani.
Jsem zpět z dovolené. Bylo to suprové![]()
![]()
Počasí paráda, nejlepší zážitky asi z Radhoště z Pusteven.
Akorát jsem zjistil ve Zlíně na vnitřním parkovišti jednu věc a to, že jsem měl pod Accentem tak 1 - 1,5 dcl asi vody (podle čichu) Kde se tam vzala??? Po dalším sledování se to stále opakuje. Voda odkapává na spolujezdcově straně pod jeho nohama. Neni to tím, že ve vedrech jsem měl klimu a srážela se tam někde voda a klima má udělaný nějaký vývod pryč (ze zásobníku)??? Jináč si nevím rady, protože do Accenta se nikam voda neleje nebo se pletu??
Všem díky za rady a čau Zdeněk.
ZdeněkSvoboda píše:
Ahoj chalani.
Jsem zpět z dovolené. Bylo to suprové![]()
![]()
Počasí paráda, nejlepší zážitky asi z Radhoště z Pusteven.
Akorát jsem zjistil ve Zlíně na vnitřním parkovišti jednu věc a to, že jsem měl pod Accentem tak 1 - 1,5 dcl asi vody (podle čichu) Kde se tam vzala??? Po dalším sledování se to stále opakuje. Voda odkapává na spolujezdcově straně pod jeho nohama. Neni to tím, že ve vedrech jsem měl klimu a srážela se tam někde voda a klima má udělaný nějaký vývod pryč (ze zásobníku)??? Jináč si nevím rady, protože do Accenta se nikam voda neleje nebo se pletu??
Všem díky za rady a čau Zdeněk.
To by bylo drahýDEXTER píše:OK takze Zdeněk na aku adresu ti mame zasielat kryty motoru a volanty
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |