Tam som dal 535 km niečo cez 5 hodín.Parádne kopce plus bonus more.K tomu pekné mestá Piran,Portorož.V Kopery som bol mrknúť či ešte majú nejaké auta a niečo tam mali.

Možná to nie je moc vlastenecké,no aj tak si SVK a SI ľudia vo svete pletú.

Moderátor: Moderátoři
Nevím jakou máš výkonnost, já už mám taky kdeco prochozené a prolezené, horolezení, MTB maratony , dvakrát objezd V.Tater na silničce atd. , ale ta trasa na Suchý vrch je náročná asi pro většinu lidí. Převýšení na 8km je 730 výškových metrů a to už poznáš. Možná jsi jeden z těch, co kopce běhají, tak pak ano, je to pro tebe sranda.
no a aj ked nie som uplne kovany horal (predsa len uz od 2005 byvam pri Brne), toto je asi najdrsnejsi vystup v mojom okoli. Je to vsak nadherne, pretoze od Sutovskych vodopadov (k nim sa ide asi hodinu pekne pohodovym stupanim) smerom na chatu pod Chlebom je to epicky vystup nadhernou alpinskou lukou popri Mojzisovych pramenoch. Toto moja manzelka odmieta ist aj napriek tomu, ze je to uz slusne kondicne pripravena mlada zenaMaras píše: ↑11 črc 2022, 09:24Nevím jakou máš výkonnost, já už mám taky kdeco prochozené a prolezené, horolezení, MTB maratony , dvakrát objezd V.Tater na silničce atd. , ale ta trasa na Suchý vrch je náročná asi pro většinu lidí. Převýšení na 8km je 730 výškových metrů a to už poznáš. Možná jsi jeden z těch, co kopce běhají, tak pak ano, je to pro tebe sranda.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |