konečne niekto odpovedal
V autách som sa prestal rýpať od vtedy, čo som zistil, že

je veľmi spolahlivé auto(klop,klop.klop

),
a kúpil som dva nové

, kde plynula záruka,takže nepoznám ,ako a čo sa tam dnes montuje.
Čo je to pamaťový modul (asi tuším) ako funguje, aké ma vstupy, aké vystupy? A zhruba cena.
S tou rovinou máš pravdu....ale...teraz vidím pri cúvaní gulové, takže keby to sklopilo pri cúvaní späťáky vzhľadom na to, že som na šikmine aj relatívne viac, stále uvidím aspom niečo. A pravdu povedané, neparkujem na Lomnickom štíte

A keby sa to aj vyskytlo, tak je to v pomere možno 3/100, takže za tých 97 parkovacích manévrov by to stálo
Rozdiel asi taký ,ako klíma automatická a poloautomatická...
Rád by som sa tejto myšlienke venoval, a bol by som rád, keby ma oplodnili aj ostatní, pretože zatial mi to vychádza cenovo veľmi výhodne-bolo by treba natiahnuť jeden kábel od cúvacieho svetla, trochu domyslieť, ako vrátiť zrkadlá do pôvodnej polohy, ošetriť nejaké krízové stavy, ale ten plošák by vyšiel cca 20-30€ aj s relátkami. Mám človeka-génia na tuto oblasť, ktorý mi navrhne obvody s tranzistormi, s časovačom s reguláciou...., akurát musím definovať, čo to má robiť..napr. ak sem príde +, má dať sekundový impulz +, ak plus zmizne, má dať plus na iný výstup.
Poďme do toho.....

, ak sa to podarí dám sem schému aj so skúsenosťami.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com