Ale netrápilo mě to, nespěchal jsem, spíš mě to na konci pobavilo, jak moc to zpomalí cestování.
  Ale netrápilo mě to, nespěchal jsem, spíš mě to na konci pobavilo, jak moc to zpomalí cestování. A to ta starší furt škemrá, že chce do Paříže

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
 Ale netrápilo mě to, nespěchal jsem, spíš mě to na konci pobavilo, jak moc to zpomalí cestování.

) ale matice ti už neřeknu, buď 19 nebo 21 (nebo ještě další 2 rozměry, které vždycky zapomenu)..
 ) ale matice ti už neřeknu, buď 19 nebo 21 (nebo ještě další 2 rozměry, které vždycky zapomenu).. A šteft jsem neurval nikdy (klep, klep)
 A šteft jsem neurval nikdy (klep, klep) a dalsi hloupy kupujici, co veri, ze jsou bazarnici poctivi lide...
  a dalsi hloupy kupujici, co veri, ze jsou bazarnici poctivi lide...A jaký???shawt píše:Super, diky za rady, klic je objednan .

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |